"Άνοιξε" δύο σπίτια και αποπειράθηκε να μπει σε δύο ακόμη - Χειροπέδες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής σε βάρος του 50χρονου δράστη

Επιπλέον, ο 50χρονος συνελήφθη για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων

Εξιχνιάστηκαν χθες (22.02.2018) από αστυνομικούς του Β΄Αστυνομικού Τμήματος  Ηρακλείου, δύο (2) υποθέσεις κλοπών και δύο (2) απόπειρες κλοπής οι οποίες διαπράχθηκαν σε οικίες, στην ευρύτερη περιοχή των Δήμων Ηρακλείου και Γόρτυνας.α

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 50χρονου ημεδαπού, κατηγορούμενου  για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα και την εμπεριστατωμένη προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας και  ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 50χρονος από την 19.02.2018 έως και την 20.02.2018,   είχε διαπράξει  συνολικά δύο κλοπές  και δύο  απόπειρες κλοπής σε οικίες, αφαιρώντας χρήματα και κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας 2.750 ευρώ. 

Επιπλέον, ο 50χρονος συνελήφθη για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Β΄Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.