Οι ένοπλοι κουκουλοφόροι, που μιλούσαν πολύ καλά Ελληνικά, αλλά άλλη γλώσσα μεταξύ τους, αφού χτύπησαν τον ηλικιωμένο εργολάβο, πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό και κοσμήματα και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν

Μια άγρια ληστεία επιχειρηματία στη Λαμία έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία. 

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης ο επιχειρηματίας βρέθηκε αντιμέτωπος με δύο άγνωστους άντρες που κρατούσαν πιστόλια, γύρω στις 22.00 το βράδυ της Πέμπτης.

Πρόκειται για γνωστό Λαμιώτη εργολάβο. Όλα συνέβησαν την ώρα που έφτανε στην πολυκατοικία που μένει στην οδό Όθωνος 1 στην πλατεία Λαού. 
Οι ληστές αφού έβγαλαν όπλα, τον χτύπησαν στο πρόσωπο και τον οδήγησαν στον 4ο όροφο όπου βρίσκεται το σπίτι και το γραφείο του. Μάλιστα την πόρτα στους ληστές άνοιξε η σύζυγος του θύματος που είδε ξαφνικά μπροστά της τους δύο ληστές να κρατούν τον άντρα της.

Η απειλή των ληστών στον επιχειρηματία

Οι δράστες φαίνεται ότι γνώριζαν καλά τόσο τα δρομολόγια του θύματός τους, όσο και το σπίτι που διαμένει η κόρη του. Για εκείνη μάλιστα τον απείλησαν ότι θα την «επισκεφτούν» αν δεν τους έλεγε που είχε χρήματα, χρυσαφικά και κοσμήματα.

Τελικά οι κουκουλοφόροι, που μιλούσαν πολύ καλά Ελληνικά, αλλά άλλη γλώσσα μεταξύ τους, αφού χτύπησαν τον ηλικιωμένο εργολάβο, πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό και κοσμήματα και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Όταν το θύμα κατάφερε να επικοινωνήσει με την αστυνομία, ξεκίνησε μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών, ενώ ομάδες της Άμεσης Δράσης έφτασαν και κάτω από το σπίτι της κόρης του θύματος που βρίσκεται σε άλλο κεντρικό σημείο της Λαμίας.

Πηγή: Lamiareport.gr