Δύο αναγνώστες του Flashnews.gr αποθανάτισαν δύο – εκ πρώτης άποψης – διαφορετικά θέματα, τα οποία όμως έχουν κοινό παρονομαστή.

Το ενετικό ή παλιό λιμάνι των Χανίων.

Ο ένας φωτογράφισε την εικόνα που παρουσίαζε σήμερα η είσοδος του παλιού λιμανιού από την οδό Χάληδων  στην πλατεία Συντριβανιού, όπως λέγεται, συνοδεύοντας τις φωτο με το εξής σχόλιο:

“Το χάλι σε αυτή την πόλη δεν έχει τελειωμό. Σήμερα με 25 βαθμούς, κάποιοι βαριούνται να παρκάρουν τα αυτοκινητάκια τους και είπαν να «διακοσμήσουν» το ενετικό λιμάνι. Ντροπή και αίσχος και περισσότερο στις ανύπαρκτες ελεγκτικές δυνάμεις (δήμο, αστυνομία) που σφυρίζουν αδιάφορα.”

Και αφού επισημάνουμε πως για την στάθμευση στο ενετικό λιμάνι δεν είναι αρμόδια η αστυνομία, ο άλλος αναγνώστης φωτογράφισε την είσοδο στο λιμάνι από την οδό  Δασκαλογιάννη προς τα Νεώρια, η οποία έχει κλείσει «ερμητικά»  γράφοντας:

«Οκ για τα αυτοκίνητα το καταλαβαίνω. Ποιος όμως είναι αυτός που βάζει σχοινιά και απαγορεύει την είσοδο σε καροτσάκια, ηλικιωμένους, άτομα με κινητικά προβλήματα και περαστικούς; Ελλαδαρα!!!»

Δηλαδή από την μια «μπάστε σκύλοι και αλέστε» και από την άλλη δεν περνά ούτε…κουνούπι.

Πράγματι…..Ελλαδάρα!!!

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook