Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 42χρονου πατέρα

Βγήκε από την εντατική ο 8χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο, την Παρασκευή 2 Μαρτίου, όταν το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε μαζί με τον πατέρα του είχε συγκρουστεί με ΙΧ αυτοκίνητο.

Ο 8χρονος είχε υποβληθεί την ίδια ημέρα σε χειρουργική επέμβαση με τους γιατρού να αναφέρουν τότε πως η κατάστασή του ήταν πολύ σοβαρή.

Μετά από 10 ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ το αγόρι μεταφέρθηκε στη Παιδοχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου και η κατάσταση της υγείας του εξελίσσεται καλά, έχοντας πια ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Σε κρίσιμη ωστόσο κατάσταση νοσηλεύεται πατέρας του παιδιού. Ο 42χρονος παραμένει στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ χωρίς να έχει αλλάξει κάτι αναφορικά με την πορεία της υγείας του.

Το σοκαριστικό τροχαίο συνέβη όταν επιστέφοντας από το σχολείο του 8χρονου το μηχανάκι συγκρούστηκε σφορδά με ΙΧ με αποτέλεσμα πατέρας και παιδί να τραυματιστούν σοβαρά στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μηχανή φαίνεται να παραβίασε το STOP στη συμβολή των οδών Μελίνας Μερκούρη και Αναγεννήσεως στην περιοχή του Μασταμπά, ωστόσο τα ακριβή αίτια της σύγκρουσης ερευνά η τροχαία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook