Την Πέμπτη  15 Μαρτίου 2018 στις 12 μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων της Τράπεζας Χανίων 

Την Πέμπτη  15 Μαρτίου 2018 στις 12 μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων της Τράπεζας Χανίων θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συγκέντρωση των συνταξιούχων της Εθνικής Τράπεζας από όλη την Κρήτη , για το κρίσιμο θέμα της διακοπής της παροχής της επικούρησης  από της Εθνική Τράπεζα και της προοπτικής αγωνιστικής διεκδίκησής της.

Όπως αναφέρει ο σύλλογος συνταξιούχων Εθνικής Τράπεζας "Θεωρούμε  ότι η επίθεση αυτή , στην εδώ και 80 χρόνια θεσμοθετημένη επικουρική  παροχή από την Εθνική Τράπεζα ,εντάσσεται στη γενικότερη επίθεση  στα ασφαλιστικά δικαιώματα όλων μας και απαιτεί σωστή πληροφόρηση , αγωνιστική διεκδίκηση και σύμπραξη με όλους τους εργαζόμενους και συνταξιούχους για την απόκρουση των αντεργατικών νόμων και την ανατροπή τους .

Ομιλητής ο κ. Ρωμανιάς Γιώργος ,εργατολόγος-Νομικός ,πρ. ΓΓ Υπουργείου Κοιν .Ασφάλισης ,εντολοδόχος Γενικός Σύμβουλος του Συλλόγου Συνταξιούχων ΕΤΕ στην διαπραγμάτευση με την Διοίκηση της ΕΤΕ για τον Λογαριασμό Επικούρησης Προσωπικού ΕΤΕ (ΛΕΠΕΤΕ)
Η παρουσία ΟΛΩΝ των συνταξιούχων της ΕΤΕ είναι απαραίτητη  και αναγκαία, για να επιλυθούν ΟΛΑ   τα θέματα , να απαντηθούν ΟΛΑ τα ερωτήματα και να παρθούν σωστές αποφάσεις , που θα δυναμώσουν την θέλησή μας για αγωνιστική διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας ."