Επιχειρηματίας κάλυψε το κόστος ενεργοποίησης του δορυφορικού τηλεφώνου που παρέμεινε ανενεργό μέχρι σήμερα και μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στα περιστατικά αναζητήσεων σε δύσβατες περιοχές

Στα δύο χρόνια λειτουργίας του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ανώπολης, η πολύτιμη συνεισφορά του έχει αναγνωριστεί τόσο από το Δήμο όσο και από την κοινωνία  των Σφακίων όπου γίνονται αρωγοί για την κάλυψη των λειτουργικών του αναγκών.

 Στα πλαίσια της αναγνώρισης της προσφοράς του ο Δήμος Σφακίων βρήκε ανταπόκριση στο αίτημα του από τον επιχειρηματία κ. Δουρουντάκη Νικόλαο, ο οποίος κάλυψε το κόστος ενεργοποίησης του δορυφορικού τηλεφώνου το οποίο είχε παραχωρηθεί από τον πρώην αρχηγό Π.Υ. στον Προϊστάμενο του Π.Κ. Ανώπολης κ. Πλυμάκη Σταύρο και παρέμεινε ανενεργό μέχρι σήμερα.

 Με τη χρήση του δίνεται η δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας σε περιστατικά αναζητήσεων – διασώσεων που λαμβάνουν χώρα συχνά κάτω από αντίξοες συνθήκες ιδιαίτερα στον ορεινό όγκο των Λευκών ορέων αναβαθμίζοντας τη λειτουργικότητα του Π.Κ.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook