Πώς περιέγραψε το έγκλημα ο δράστης

«Ήπιαμε ό,τι υπήρχε στο σπίτι και οι δυο μας, από χάπια και αλκοόλ, Κάναμε χρήση ναρκωτικών και κάποια στιγμή αρχίσαμε να τσακωνόμαστε. Οι τσακωμοί μας ήταν συχνοί και δεν μπορώ καν να θυμηθώ το λόγο που ξεκίνησε ο καυγάς. Εκείνη έφυγε και πήγε στο μπάνιο και κλείνοντας την πόρτα άκουσα να λέει μια βρισιά. Είχα χάσει τον έλεγχο του μυαλού μου από τη χρήση που είχαμε κάνει λίγο νωρίτερα και άρχισα να τη χτυπώ πρώτα με τα χέρια. Μετά πήρα ένα μαχαίρι και της προκάλεσα κάποιες αμυχές. Εκείνη αμύνθηκε και τότε άρχισα να τη χτυπώ με το μαχαίρι μέχρι που την άφησα νεκρή».

Έτσι περιέγραψε πριν λίγη ώρα στους αστυνομικούς ο 52χρονος πώς σκότωσε τη σύντροφό του μέσα στο σπίτι του στη Σταμάτα Αττικής. 

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στη μονοκατοικία μετά από το τηλεφώνημα παραδοχής του εγκλήματος από τον ίδιο το δράστη, διαπίστωσαν ότι είχε κάνει χρήση βαρβιτουρικώνχαπιών με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε κατάσταση παραληρήματος ενώ δεν αποκλείεται χρήση των χαπιών να είχε κάνει και το θύμα. 

Δίπλα στην δολοφονημένη βρισκόταν ένα ψαλίδι και ένα μαχαίρι τα οποία χρησιμοποίησε ο 52χρονος για να σκοτώσει τη γυναίκα, με την οποία ήταν μαζί κάποια χρόνια, χωρίς όμως να έχουν δώσει αφορμές στη γειτονιά και στην περιοχή, αν και οι κάτοικοι είχαν διαπιστώσει ότι πρόκειται για δυο χρήστες ναρκωτικών. 

Η ιατροδικαστική εξέταση και η ιστολογική έρευνα θα δώσει απαντήσεις για τα φονικά χτυπήματα αλλά και για τις ουσίες που ενδεχόμενος είχε πάρει και το θύμα. 

Πηγή: cnn.gr