Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Απόστολο Βουλγαράκη, επισκέφτηκε σήμερα το πρωί, Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018, η Χορωδία της Πατριαρχικής Σχολής Κρήτης, συνοδευόμενη από τον Διευθυντή της, κ. Θωμά Παναγιώτου.  

Οι μαθητές του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου και του Λυκείου Χανίων που φοιτούν στη Σχολή απέδωσαν τα Κάλαντα του Λαζάρου υπό την καθοδήγηση του Καθηγητή Μουσικής, κ. Κωνσταντίνου Στεφανάκη, και παρουσία άλλων καθηγητών της Σχολής. 

O κ. Βουλγαράκης ευχαρίστησε τους μαθητές για την ευχάριστη συμβολή τους στο εορταστικό κλίμα των αγίων ημερών του Πάσχα, και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο και καλές γιορτές. 

Επίσης, στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων επισκέφτηκαν τα παρακάτω ιδρύματα του Νομού, προκειμένου να μοιράσουν δώρα, εκ μέρους του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Απόστολου Βουλγαράκη, ενόψει των εορτών του Πάσχα:  Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας & Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία (ΚΗΦΑΜΕΑ), Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Αυτιστικών Παιδιών (ΚΗΦΑΠ) «Μεγαλόχαρη», Παράρτημα Προστασίας Παίδων και Νέων και τη Στέγη Κοριτσιού Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου. Δώρα θα συνεχίσει να μοιράζει η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και την άλλη εβδομάδα, στο  Αννουσάκειο Ίδρυμα της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, καθώς επίσης και στο Παράρτημα ΑμεΑ Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook