Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει και το φαγητό των παιδιών.

Το ανακαινισμένο ΚΒ΄ Κέντρο Προσχολικής Αγωγής «Μητέρα» επισκέφθηκε το πρωί της Μεγάλης Τρίτης 3 Απριλίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Κώστα Βαρδαβά και τον πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής, Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) Γιώργο Βουρεξάκη, ξεναγήθηκε από την διευθύντρια του Παιδικού Σταθμού σε όλους τους χώρους μέσα κι έξω από το κτίριο κυρίως στα σημεία όπου έγιναν οι βελτιωτικές εργασίες. Μάλιστα ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει και το φαγητό των παιδιών.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του δήλωσε σχετικά: «Έχουμε πει κι άλλες φορές ότι δεν θέλουμε παιδικούς σταθμούς – κλουβιά αλλά σύγχρονους και λειτουργικούς, διότι μας ενδιαφέρει ο χρόνος που ξοδεύουν σε αυτούς τα παιδιά  να είναι ευχάριστος και δημιουργικός.

Διαπιστώνω με ικανοποίηση ότι χάρις στις παρεμβάσεις του ΔΟΠΑΦΜΑΗ και την πολύ καλή δουλειά των ανθρώπων που εργάζονται στα ΚΕΠΑ, όλο και περισσότεροι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί ανταποκρίνονται στο πρότυπο που έχουμε θέσει. Θα συνεχίσουμε προς την ίδια κατεύθυνση, με στόχο τόσο τα παιδιά, όσο και οι γονείς που μας τα παραδίδουν, να είναι απολύτως ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες που τους παρέχουμε». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook