Για την “γκάφα” της Δόξας Δράμας στο ματς με τον Άρη ρωτήθηκε ο Νίκος Κωστένογλου, τονίζοντας ότι ο ίδιος δεν έχει καμία ευθύνη.

Ο προπονητής των “μαυραετών” αναφορικά με το ματς στα Περιβόλια με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό τόνισε ότι η χανιώτικη ομάδα ήταν ανώτερη στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Χάσαμε το σημερινό παιχνίδι και θα έλεγα, για να είμαι αντικειμενικός, ότι η εικόνα μας δεν ήταν καλή. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μας δημιούργησε κάποια ευκαιρία ο αντίπαλος, το ματς ήταν ισορροπημένο, αλλά εμείς δεν είχαμε τις ανάλογες εμφανίσεις του παρελθόντος.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερος ο αντίπαλος και πέτυχε δύο γκολ. Προβήκαμε σε κάποιες αλλαγές και είχαμε σε όλη αυτή τη διαδικασία και μία αναγκαστική αλλαγή του Κάσες, που ανέτρεψε τα δεδομένα. Καταφέραμε και μειώσαμε, δημιουργήσαμε και 1-2 ευκαιρίες, ήμασταν καλύτεροι από το 70′ μέχρι το 90′, αλλά αυτό δεν αρκούσε για να αλλάξουμε την εικόνα και τη ροή του παιχνιδιού. Ίσως το αρνητικό περιστατικό που συνέβη τις τελευταίες ημέρες στην ομάδα μας να επηρέασε ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές κατά την προσωπική μου άποψη, γιατί ήταν η χειρότερη εμφάνιση από την ημέρα που είμαι εδώ».

Για το δικό του σχόλιο για το συμβάν: «Θεωρώ ότι αυτό το περιστατικό προσωρινά ίσως τους επηρέασε. Εμείς βέβαια θα πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να προχωρήσουμε. Όσον αφορά το συγκεκριμένο περιστατικό, εγώ ήρθα μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, ρώτησα τους αρμόδιους σε δύο διαφορετικές περιόδους, πριν και μετά τη μεταγραφική περίοδο, αν υπάρχει πρόβλημα υπεραρριθμίας χρησιμοποίησης ξένων παικτών και έλαβα τη διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Άρα όπως καταλαβαίνετε δεν έχω καμία ευθύνη, ούτε ποδοσφαιρικά, ούτε συνθεσιακά».

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook