Ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής Χανίων των Ανεξάρτητων Ελλήνων

"Σε συνέχεια των προγραμματισμένων συναντήσεων με φορείς & υπηρεσίες όλων των τομέων του Νομού Χανίων, για καταγραφή προβλημάτων, διεξαγωγή συζητήσεων, ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων, με στόχο την άμεση επίλυσή και προώθησή τους, τα στελέχη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ν. Χανίων Αναστασία Ν. Πατεράκη και  Νεκτάριος Πατεράκης πραγματοποίησαν τις παρακάτω επισκέψεις :

1. Στις 4/4/2018 και ώρα 10:00 π.μ. συναντήθηκαν με τον Διοικητή του Α.Τ. Κισάμου κ. Σταύρο Γεωργαλή .
2. Στις 4/4/2018 και ώρα 11:30 π.μ. συναντήθηκαν με τον Υποδιοικητή του Πυροσβεστικού Σταθμού Κισάμου κ. Νικόλαο Χουρδάκη.
3. Στις 4/4/2018 και ώρα 12:30 μ.μ. συναντήθηκαν με τον Διοικητή του Λιμενικού Σταθμού Κισάμου κ. Παναγιώτη Νικολόπουλο.
4. Στις 5/4/2018 συναντήθηκαν με τον Υποδιοικητή της 5ης Μοίρας Σταθμού Ελέγχου και Προειδοποίησης (Μ.Σ.Ε.Π) της Πολεμικής μας Αεροπορίας που εδρεύει στην δημοτική κοινότητα Μουστάκο του δήμου Καντάνου Σελίνου σμηναγό κ. Ιωάννη Κοτρωνάκη.

Τα στελέχη μας ενημερώθηκαν πλήρως για τα προβλήματα κάθε υπηρεσίας και παράλληλα αντάλλαξαν πασχαλινές ευχές . Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα βρισκόμαστε πάντα δίπλα σε εκείνους που φυλάττουν Θερμοπύλες για την ευημερία του λαού και του τόπου μας ."