Ο Αντώνης Πετρόπουλος μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και αναφέρθηκε στον υποβιβασμό του Πλατανιά μετά από έξι χρόνια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντώνης Πετρόπουλος στον Athletic Radio 104,2

Για τον υποβιβασμό του Πλατανιά: «Ήθελα να αγωνιστώ ξανά στην Σούπερ Λιγκ, μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω στον Πλατανιά. Στην αρχή διαπίστωσα ότι ήταν μια οργανωμένη ομάδα, από εκεί και πέρα εμφανίστηκαν κάποια οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, ήρθαν και αρνητικά αποτελέσματα με αποτέλεσμα να έρθει ο υποβιβασμός και μπαίνει πλέον σε καινούργιες βάσεις».

Για το πως έφτασε στον υποβιβασμό: «Τα τελευταία χρόνια, ο Πλατανιάς, ήταν μια ομάδα που έχει τις εγκαταστάσεις, με ανθρώπους μεγάλου οικονομικού βεληνεκούς. Στην αρχή της χρονιάς υπήρχαν κάποια προβλήματα, δεν τα κατάφερε να βγει από την ζώνη του υποβιβασμού όμως όταν είσαι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, είναι δύσκολα τα πράγματα. Πρέπει να έχεις μια τρέλα και έναν προσωπικό στόχο για να έρθεις. Ήρθαν παιδιά με φιλοδοξίες, προσπαθήσαμε αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για την θητεία του στην Δόξα Δράμας: «Ο κύριος Μπύρος είναι ένας τεράστιος επιχειρηματίας, αγαπάει τον τόπο του που είναι πολύ σημαντικό για έναν άνθρωπο. Ήθελε να επενδύσει στην Δόξα, είναι ένα υγιέστατο σωματείο αλλά πλέον δεν φτάνουν μόνο τα χρήματα. Χρειάζεται η συσπείρωση του κόσμου, πρέπει να υπάρχουν και σωστοί άνθρωποι δίπλα του. Απαιτείται ένας συνδυασμός πραγμάτων για να επιτευχθεί ο στόχος.

Για τον φετινό ΟΦΗ: «Χαίρομαι για τον ΟΦΗ που έχω φορέσει την φανέλα του δύο φορές και τον παρακολουθώ. Ένας σύλλογος του μεγέθους του ΟΦΗ, έχει έναν προπονητή που τον κράτησε ενωμένο. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά αλλά όσα έχω μάθει και έχω ακούσει και θεωρώ ότι έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την άνοδο. Όπως και οι παίκτες που είναι οι πρωταγωνιστές. Μετά την στήριξη του κόσμου, ακολούθησαν και οι παράγοντες που ήρθαν».

Για το τι έπαιξε ρόλο στην πορεία του ΟΦΗ: «Επειδή γνωρίζω προσωπικά και αρκετά παιδιά που είναι στον ΟΦΗ, έχουν δεθεί αρκετά μεταξύ τους και αυτό βοήθησε πολύ. Ο ΟΦΗ όπως είδαμε και το ντέρμπι με τον Άρη, τον κέρδισε κατά κράτος και αν πετύχει να κερδίσει την πρώτη θέση τότε θα την πάρει πανάξια».

Για την διαφαινόμενη άνοδο του ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ: «Πρέπει να γίνουν αρκετά βήματα ώστε να μην αντιμετωπίσει ξανά τα ίδια προβλήματα. Ο ΟΦΗ έχει τον κόσμο μαζί του, διαθέτει ένα από τα καλύτερα προπονητικά κέντρα στην Ελλάδα».

Για την ατμόσφαιρα του «Γεντί Κουλέ»: «Όποιοι ποδοσφαιριστές έχουν ζήσει αυτήν την έδρα, το «Γεντί Κουλέ» είναι μια ποδοσφαιρική έδρα. Ήταν γεμάτο από 8.000 κόσμο, είναι μια ομάδα και μια πόλη που ζει για το ποδόσφαιρο. Το σημαντικό είναι ότι ο κόσμος έχει καταλάβει την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα. Είναι πολύ βασικό ότι δεν έχουν γίνει παρατράγουδα, ο κόσμος του ΟΦΗ θα δείξει την δυναμική του και τη νέα χρονιά και θα γίνουν ωραία πράγματα».

Για το τι του έχει κάνει εντύπωση από τον ΟΦΗ: «Μου έχει κάνει εντύπωση ο Μάνος που είναι ένας ποδοσφαιριστής που εξελίσσεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Φέτος του δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστεί, έχει όλο το μέλλον μπροστά του αλλά δεν θέλω να αδικήσω κανέναν ποδοσφαιριστή. Όμως γενικά η ομάδα μου βγάζει μια υγεία, μια ομαδικότητα και αυτό φαίνεται ότι βγάζει μια υγεία. Αυτό πηγάζει από τον προπονητή και από εκείνον ξεκινούν όλα. Μετά και την μεταγραφή του Βουό, συμπληρώθηκε ένα κενό και ήταν μια ομάδα που μέχρι το τέλος θα πάρει δίκαια την άνοδο».

Για τον ίδιο: «Πέρυσι ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμένα, παρότι ήταν να μείνω, αυτό δεν συνέβη για διάφορους λόγους. Έγιναν κάποια πράγματα που δεν θέλω να αναφέρω, Πέρυσι ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμένα, παρότι ήταν να μείνω δεν έγινε αυτό για διάφορους λόγους, έγιναν κάποια πράγματα που δεν θέλω να αναφέρω. Ήρθε η πρόταση του Πλατανιά και συνέχισα. Υπάρχουν προτάσεις ήδη από ομάδες της Σούπερ Λιγκ και θα εξετάσω. Ο Πετρόπουλος προσπαθεί να βάζει γκολ, να τιμάει τις φανέλες, προσπαθώ πάντα για το καλύτερο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook