Η πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία ελευθερίας

Τα ακόλουθα συνδικάτα: Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου, Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου, Συνδικάτο εργατοϋπαλλήλων Γάλακτος - Τροφίμων και Ποτών Ν. Ηρακλείου, Σωματείο εκπαιδευτικών Ιδιωτικής Εκπαίδευσης Ν. Ηρακλείου «Γαλάτεια Καζαντζάκη» και Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ηρακλείου καλούν σε συμμετοχή στη σύσκεψη που θα γίνει για την προετοιμασία του εορτασμού της εργατικής πρωτομαγιάς.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους:

"Τα Συνδικάτα δίνουν τη μάχη της απεργίας της Πρωτομαγιάς με κεντρικό σύνθημα: «1η Μάη 2018. Ενάντια στην εκμετάλλευση και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Για την τελική Νίκη των Λαών.» 

Καλούμε τα σωματεία, τους συνδικαλιστές, τους πρωτοπόρους εργαζόμενους σε ευρεία σύσκεψη για την προετοιμασία του αγωνιστικού εορτασμού της Πρωτομαγιάς την Τρίτη 17 Απρίλη 7μμ στο ΕΚΗ, στην αίθουσα "Ναπολέων Σουκατζίδης" (υπόγειο).

ΟΛΟΙ στην πρωτομαγιάτικη Συγκέντρωση στην ΠΛ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 10πμ.

Όλες οι δυνάμεις χωρίς καμιά καθυστέρηση στον αγώνα. Στα πλαίσια αυτά καλούμε τα συνδικάτα να αξιοποιήσουν όλες τις συλλογικές διαδικασίες για να μπουν περισσότεροι εργαζόμενοι στην οργάνωση της μάχης, με γενικές συνελεύσεις, συσκέψεις, συγκεντρώσεις σε χώρους δουλειάς, εκδηλώσεις.