Στον πρόεδρο της ομάδας Αντώνη Ροκάκη, για την πρόσφατη περιπέτεια που είχε με τη ληστεία στην επιχείρησή του, αφιέρωσαν οι παίκτες τη νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Εκ μέρους όλης της ομάδας την αφιέρωση έκανε στις δηλώσεις του για το ματς ο αρχηγός Αλέξης Σελινιωτάκης, που ανέφερε τα εξής:

Στον “ισχυρό άνδρα” της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά/Κισσαμικός αφιερώθηκε η νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό, με τον Αλέξη Σελινιωτάκη να δηλώνει ότι όλοι ήθελαν να κάνουν πιο χαρούμενο τον Αντώνη Ροκάκη και έπαιξαν γι’ αυτόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη φιλοξενία τον Πανσερραϊκό. Όπως είπε και ο προπονητής μου θέλω να ευχηθώ ό,τι καλύτερο στον Πανσερραϊκό, γιατί είναι μία πολύ ιστορική ομάδα και θεωρώ ότι πρέπει να βρει τον δρόμο της.

Πριν περάσω στο αγωνιστικό θέλω να πω ότι αυτή τη νίκη την αφιερώνουμε στον Πρόεδρό μας, γιατί είχε ένα άσχημο γεγονός στην επιχείρησή του, μία κλοπή, οπότε θέλαμε να τον κάνουμε πιο χαρούμενο και παίξαμε γι’ αυτόν.

Όσον αφορά το αγωνιστικό στο πρώτο ημίχρονο θεωρώ ότι δεν μπήκαμε πολύ καλά, παρ’ όλα αυτά δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, όπως απειληθήκαμε κιόλας. Ήταν ένα ματς που μπορούσαμε να είχαμε δεχθεί γκολ αλλά και να έχουμε προηγηθεί. Στο δεύτερο ημίχρονο διορθώσαμε κατά πολύ τα όποια λάθη κάναμε και νομίζω ότι παρουσιάσαμε μια καλή εικόνα. Όταν προηγηθήκαμε μετά για εμάς έγινε πιο εύκολο και ενισχύθηκε η εικόνα μας και ήμασταν ακόμα καλύτεροι. Νομίζω ότι ο αντίπαλος όταν εμείς προηγηθήκαμε με 2-0 ήταν σαν να έμεινε από δυνάμεις και εκεί καταφέραμε να ελέγξουμε απόλυτα τον ρυθμό και να πετύχουμε τη νίκη».

Για το αν μίλησαν με τους παίκτες του Πανσερραϊκού για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και αν θεωρεί ότι τους επηρέασαν όλα αυτά: «Εγώ προσωπικά δεν μίλησα γι’ αυτό το θέμα, αλλά σαν ποδοσφαιριστής αυτό που έχω να πω είναι ότι καταλαβαίνω απόλυτα τα παιδιά. Αν ισχύουν αυτά που διαβάζω είναι πολύ δύσκολο να μπεις στο γήπεδο χωρίς να σου αποσπάει την προσοχή και να παρουσιάσεις μια καλή εικόνα. Οι παίκτες του Πανσερραϊκού είναι καλοί και έχουν ποιότητα, αλλά αν υπάρχουν αυτά τα προβλήματα και είναι γεγονός τότε σίγουρα τους επηρεάζει. Δε γίνεται να μην τους επηρεάσει, οι ποδοσφαιριστές δεν είναι μηχανές…».

Για το ότι ο ΑΟΧ-Κισσαμικός είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος: «Εμείς βάλαμε τις βάσεις από το καλοκαίρι. Είμαστε μία πολύ υγιής ομάδα, δουλεύουμε πάρα πολύ, το προπονητικό τιμ και εμείς και νομίζω ότι μέσα από τη δουλειά μας και την ομαδικότητά μας έχουμε ανταμειφθεί μέχρι τώρα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι…»

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook