Αποτρόπαιη πράξη θανάτωσης ενός σκύλου λίγα μέτρα δίπλα από το αφεντικό του - Ο ιδιοκτήτης του σκύλου αναγνώρισε τον δράστη και τον αναζητούν οι αρχές

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι άνδρες της Αστυνομία στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάσσου στη Λέσβο, για να εντοπίσουν έναν ασυνείδητο κάτοικο που έβαλε στο σημάδι τον σκύλο- φύλακα ενός κοπαδιού και τον σκότωσε μπροστά στον ιδιοκτήτη του!

Ο κτηνοτρόφος βρισκόταν σε απόσταση μερικών δεκάδων μέτρων από το άτυχο ζώο που συνόδευε το κοπάδι του το απόγευμα της Παρασκευής και είδε το δράστη να το εκτελεί εν ψυχρώ με πυροβόλο όπλο και να το βάζει στα πόδια, χωρίς να έχει αντιληφθεί την παρουσία του ιδιοκτήτη του! Όμως, έτρεξε κοντά στο σκυλί του και δεν τον καταδίωξε.

Ο άτυχος σκύλος είχε σκοτωθεί ακαριαία από τα πυρά του απάνθρωπου δράστη, τον οποίο όμως αναγνώρισε ο κτηνοτρόφος και υπέβαλε μήνυση εναντίον του στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Ωστόσο, αν και αναζητήθηκε, δεν εντοπίστηκε και εκτιμάται ότι θα παρουσιαστεί όταν περάσει το χρονικό όριο του αυτοφώρου.

Πηγή: protothema.gr