Οι Dr Opin, το μουσικό σχήμα από Αυστρία που θα κάνει την έναρξη της συναυλίας των Nouvelle Vague στο Ηράκλειο θα έρθει για δύο ακόμη βραδιές στο πολυ τεχνείο στα Χανιά!

Οι εκδηλώσεις θα γίνουν την Κυριακή 11 και την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου με έναρξη στις 21:00

DR OPIN:

Εξι επαγγελματίες μουσικοί προερχόμενοι από 5 διαφορετικές χώρες ενώθηκαν τον Οκτώβρη του 2009 στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας, γύρω από τον εξαιρετικό βούλγαρο μουσικό DJ Angelove και τον συντοπίτη μας Γιώργο Περβολαράκη.

Μαζί, δημιούργησαν τους DR. OPIN, μια ορχήστρα που παρέχει παγκόσμια μουσικά τοπία με εκλεπτυσμένο μυστικισμό και έντονη ευρηματικότητα. Αυτή η νέα, ενεργητική, κοσμοπολίτικη συνένωση παρήγαγε εκπληκτικά αποτελέσματα, με στοιχεία Έθνικ, Jazz, Swing, Funk, Dub, Reggae, Chanson, Balkan και Hip Hop σε μιά θάλασσα ήχων και beats που εναλλάσονται συνεχώς. Ως πρωτοπόροι αυτού του νέου μουσικού είδους, oι DR OPIN επιτυγχάνουν πάντα να εντυπωσιάζουν το κοινό με τον ρυθμό και τους διασκεδαστικούς τους στίχους.

Θα τους απολαύσουμε για δεύτερη φορά επί ελληνικού εδάφους. Ας βουτήξουμε σε αυτό το φρέσκο ηχητικό κύμα και ας χορέψουμε στους ρυθμούς του!

1.Γιώργος Περβολαράκης φωνή, κιθάρα
2.Dj Angelove πλήκτρα, electronics
3.Nevyan Lenkov τύμπανα, κρουστά
4.Juan Garcia – Herreros \”Snow Owl\” μπάσο
5.Konstantin \”Cicada\” Kostov πλήκτρα
6.Darinka Tsekova Gadulka (βουλγάρικη λύρα)

Η πρώτη τους εμφάνιση θα είναι στη συναυλία των Nouvelle Vague στο Ηράκλειο στις 7 Σεπτεμβρίου όπου θα κάνουν την έναρξη της βραδιάς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook