Συνελήφθη 44χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ερυθραίας, για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμη αλλοδαπή, και πλαστογραφία στο Ηράκλειο.

Επιπλέον, συνελήφθη 24χρονη αλλοδαπή υπήκοος Ερυθραίας για πλαστογραφία πιστοποιητικών, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου Επιχείρησαν, να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, για Ελβετία

H σύλληψη έγινε σήμερα το πρωί, στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, και συνελήφθη ένας 44χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ερυθραίας για διευκόλυνση εξόδου από τη xώρα, σε μη νόμιμη 24χρονη αλλοδαπή υπήκοο Ερυθραίας και πλαστογραφία. Επιπλέον συνελήφθη και ο 44χρονος για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, σήμερα (02.05.2018) το πρωί, ο 44χρονος συνόδευε την 24χρονη στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου, κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων Αρχών Ερυθραίας, προκειμένου να διευκολύνει την έξοδο της από τη χώρα, με προορισμό την Γενεύη Ελβετίας.

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση πρόεκυψε ότι, ο 44χρονος προμήθευσε τα συγκεκριμένα ταξιδιωτικά έγγραφα στην 24χρονη, προκειμένου να διευκολύνει την έξοδο της από τη χώρα.
Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook