Η  Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) ανακοίνωσε ότι η Οικονομική Επιτροπή της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. διοργανώνει περιφερειακή συνάντηση των Δ.Ε.Υ.Α. της Κρήτης την Παρασκευή 4 Μαΐου με ώρα έναρξης 10.00 π.μ.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά, στο κτήριο της Δ.Ε.Υ.Α. Χανίων στις Μουρνιές (αίθουσα πολλαπλών χρήσεων), στο πλαίσιο του έγκαιρου προγραμματισμού ενεργειών των Δ.Ε.Υ.Α. και με στόχο την ενημέρωση, ανταλλαγή απόψεων και διαβούλευση μεταξύ των στελεχών των Δ.Ε.Υ.Α. για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

 Τα θέματα της ενημερωτικής συνάντησης είναι τα παρακάτω:

1. Παρουσίαση της Δ.Ε.Υ.Α. Χανίων, Αγγελική Σταθοπούλου, Δ.Ε.Υ.Α. Χανίων.

2. Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα για την Συγκριτική Αξιολόγηση των Δ.Ε.Υ.Α. (benchmarking), Ελευθέριος Σφυρής, Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

3. Τρόποι αντιμετώπισης της λειψυδρίας – Η πολιτική της Δ.Ε.Υ.Α. Ηρακλείου, Χαρίλαος Παπαματθαιάκης, Γενικός Διευθυντής Δ.Ε.Υ.Α. Ηρακλείου.

4. Η Υδατική Διακυβέρνηση στην Ευρώπη, Απόστολος Μπαλογιάννης, τ. Γενικός Διευθυντής Δ.Ε.Υ.Α. Λάρισας.

5. Τιμολόγηση-κοστολόγηση των υπηρεσιών ύδατος, Νικόλαος Σαφαρίκας, Γενικός Διευθυντής Δ.Ε.Υ.Α. Σερρών.

 Μετά από την παρουσίαση των θεμάτων θα ακολουθήσει ευρεία συζήτηση (παρεμβάσεις, ερωτήσεις κ.λ.π.) για όλα τα θέματα που απασχολούν τις Δ.Ε.Υ.Α.

Η Περιφερειακή συνάντηση που απευθύνεται σε όλα τα στελέχη των Δ.Ε.Υ.Α. της Κρήτης θα έχει ιδιαίτερη σημασία και αξία, αφού θα συμβάλλει καθοριστικά στη διαμόρφωση των θεμάτων που θα απασχολήσουν τη Γ.Σ. της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 31/5 και 1/6 στη Βέροια.

 

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook