Αφόρητη είναι η κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή της Αγίας Τριάδας στο Ηράκλειο όπου οχήματα παρκάρουν στο πλακόστρωτο κλείνοντας ακόμα και εισόδους κατοικιών.

Η περιοχή της Αγίας Τριάδας στο Ηράκλειο, λίγα μόλις μέτρα μακρυά από την παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου αλλά και τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας.

Όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, το καθεστώς ανομίας που επικρατεί στους πλακόστρωτους δρόμους είναι τέτοιο που δημιουργεί πολύ μεγάλο πρόβλημα στους κατοίκους της περιοχής. 

Μάλιστα οι κάτοικοι της περιοχής καταγγέλουν ότι οι φωνές τους δεν έχουν εισακουστεί από τις αρχές του Ηρακλείου με αποτέλεσμα το πρόβλημα να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο.

Ασυνείδητοι οδηγοί παρκάρουν τα οχήματα τους μπροστά από τις εισόδους των σπιτιών ή και από κάδους απορριμάτων με αποτέλεσμα τα απορριματοφόρα να μην είναι σε θέση να μαζέψουν τα σκουπίδια. Ιδιαίτερα στην οδό Μαστραχά τα οχήματα παρκάρουν σε σημεία που δεν γίνεται καν έλεγχος με αποτέλεσμα οι οδηγοί τους να συμπεριφέρονται σαν “σερίφηδες”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook