Το περασμένο Σάββατο 5 Μαΐου το ποδοσφαιρικό σωματείο του Άρη Σούδας διοργάνωσε μουσικοχορευτική εκδήλωση στο κοσμικό κέντρο “ΑΗΔΟΝΙ” στα Μεγάλα Χωράφια επί την ευκαιρία της συμπληρώσεως των 60 ετών από την ίδρυση του.

Στην εορταστική αυτή εκδήλωση παραβρέθηκαν πλήθος κόσμου και τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, πρόεδροι σωματείων και συλλόγων καθώς και εκπρόσωποι του τοπικού χανιώτικου ποδοσφαίρου, με εξέχουσες φυσιογνωμίες τον Δήμαρχο Χανίων κ. Τάσο Βάμβουκα, τον Νικόλαο Καλογερή Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης (Περιβάλλοντος και Χωροταξίας),ο οποίος και τιμήθηκε από την ομάδα για την προσφορά του στο χανιώτικο ποδόσφαιρο και πολλοί άλλοι.

Στην εκδήλωση αυτή παρουσιάστηκε ολιγόλεπτο βίντεο – αφιέρωμα στην 60χρονη ιστορική πορεία και παρουσία του Άρη Σούδας στο τοπικό ποδόσφαιρο και τιμήθηκαν τα πρόσωπα του πρώτου Προέδρου και των μελών του διοικητικού συμβουλίων που ίδρυσαν την ομάδα το 1958 καθώς και τα πρόσωπα των παικτών που πρωτοφόρεσαν την φανέλα του Άρη Σούδας και αποτέλεσαν την πρώτη ποδοσφαιρική ομάδα του.
Τιμήθηκαν επίσης για την αγάπη τους στην ομάδα, φίλοι και αρωγοί του Άρη Σούδας καθώς και σύγχρονοι παράγοντες του χανιώτικου ποδοσφαίρου.

Η εκδήλωση επισφραγίστηκε με πλούσιο μενού, άφθονο φαγητό, υπέροχη ζωντανή μουσική και με κρητικούς παραδοσιακούς χορούς από τον μουσικοχορευτικό όμιλο «Αροδαμό».

Θερμά συγχαρητήρια στην Διοίκηση του Άρη Σούδας για την άψογη και πετυχημένη αυτή εκδήλωση και ευχή μου είναι, όλοι μαζί ενωμένοι να συνεχίσουμε τον κοινό αγώνα μας, ώστε ένα πιο αισιόδοξο αύριο να ανατείλει για την ομάδα της καρδιάς μας, τον Άρη Σούδας.

Σταύρος Μυριδάκης

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook