Θλίψη στον Πλατανιά και το χανιώτικο ποδόσφαιρο από την απώλεια του 82χρονου Μανώλη Μαθιουλάκη, που υπηρέτησε από διάφορα πόστα τους “ερυθρόλευκους”.

Ο εκλιπών πήρε την πρωτοβουλία για την επανίδρυση της ομάδας το 1958, διατέλεσε για αρκετά χρόνια πρόεδρος, ενώ υπηρέτησε τον Πλατανιά και από άλλα πόστα.

Η ανακοίνωση του Πλατανιά έχει ως εξής:

Σύσσωμη η οικογένεια της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη Πλατανιά, εκφράζει τη θλίψη και την οδύνη της για την απώλεια του πρώην προέδρου Μανώλη Μαθιουλάκη σε ηλικία 82 ετών, όπως και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ο Μανώλης Μαθιουλάκης ήταν εκείνος που το 1958 πήρε την πρωτοβουλία για την επανίδρυση της ομάδας μας, η οποία βρισκόταν σε αδράνεια από το 1945.

Διατέλεσε για αρκετά χρόνια πρόεδρος του συλλόγου, καθώς και σημαντικός παράγοντας, συμβάλλοντας τα μέγιστα για την παρουσία του Πλατανιά στα τοπικά και Εθνικά πρωταθλήματα.

Αιωνία του η μνήμη, κι ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Με ψήφισμα τους, η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης Πλατανιάς αποφάσισαν αντί για στεφάνι να καταθέσουν χρήματα σε κοινωφελές ίδρυμα του Νομού Χανίων στη μνήμη του εκλιπόντος πρώην προέδρου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook