Για άλλη μία χρονιά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων φιλοξενεί σε όλη την Κρήτη το διαγωνιστικό 20ο Διεθνές Φεστιβάλ ταινιών πολύ μικρού μήκους Très Court την Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Χάρη στο ChaniafilmFestival και τους συνεργαζόμενους φορείς οι φίλοι του κινηματογράφου στην Κρήτη θα ανακαλύψουν τις καλύτερες ταινίες μικρού μήκους από όλο τον κόσμο, και θα λάβουν μέρος σε μια διεθνή ψηφοφορία μιας δημόσιας επιλογής για την καλύτερη ταινία!

Το Φεστιβάλ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ  με  ΤΟ ΚΟΙΝΟ και ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ να παρακολουθεί και να ΨΗΦΙΖΕΙ συνδιαμορφώνοντας το αποτέλεσμα αξιολογώντας τις ταινίες του προγράμματος.

Την Δευτέρα 4 Ιουνίου στις 8:30 το απόγευμα  ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σε 5 πόλεις της Κρήτης  θα απολαύσουμε το γρηγορότερο φεστιβάλ κινηματογράφου του κόσμου : 41 ταινίες μέσα σε δύο ώρες! Θα παρασυρθούμε σ’  ένα εξπρές κινηματογραφικό ταξίδι, αλλά και θα ψηφίσουμε τις καλύτερες ταινίες, για την ανάδειξη αυτής που θα βραβευτεί με την Επιλογή του Κοινού από τις 80 συμμετέχουσες πόλεις από όλον τον κόσμο. Μέσα σε αυτές και οι πέντε μεγαλύτερες πόλεις της Κρήτης:

Χανιά, Θερινός Κινηματογράφος Αττικόν, 
Ρέθυμνο, Δημόσια Βιβλιοθήκη, 
Ηράκλειο, Πειραματικό Θέατρο Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου, 
Αγ. Νικόλαος, Δημοτικό Κινηματοθέατρο REX, 
Σητεία, Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Σητείας, 

ΔΕΥΤΕΡΑ  4  ΙΟΥΝΙΟΥ 2018  ΣΤΙΣ  8:30  ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΚΡΗΤΗ

Περισσότερες πληροφορίες για το Très Court International Film Festival μπορείτε να βρείτε στο    https://www.chaniafilmfestival.com/tres-court 

Το Tres Court έρχεται στην Κρήτη σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων / Chania Film Festival   και  με την υποστήριξη

Της Περιφέρειας Κρήτης
Του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών 
Της Ένωσης Καθηγητών Γαλλικής Φιλολογίας Κρήτης
Του θερινού Κινηματογράφου Αττικόν
Της Λέσχης Κινηματογράφου Ρεθύμνου
Της Λέσχης Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου
Κινηματογραφική Λέσχη του Θεάτρου της Σητείας
Του Δήμου Χανίων
Του Δήμου Ηρακλείου
Του Πολιτιστικού – Αθλητικού Οργανισμού Αγίου Νικολάου

Το Très Court International Film Festival (Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Πολύ Μικρού Μήκους) έρχεται στην Ελλάδα με την αποκλειστική συνεργασία που προχώρησε με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων / chaniafilmfestival για την ανάπτυξη του Très Court καταρχήν στην Κρήτη και στη συνέχεια σε όλη την Ελλάδα.

Το φεστιβάλ τρέχει ταυτόχρονα σε 80 πόλεις & σε 28 χώρες σε όλο τον κόσμο και ιδρύθηκε το 1999 στην Γαλλία. Σε αυτό διαγωνίζονται ταινίες όχι μεγαλύτερες από 3 λεπτά (χωρίς τους τίτλους και τίτλους τέλους), ενώ οι συμμετοχές προέρχονται από όλες τις χώρες του κόσμου, αντιπροσωπεύοντας όλα τα κινηματογραφικά είδη ( μυθοπλασία, ντοκιμαντέρ, animation, μουσικά βίντεο κ.α.).

Με την ολοκλήρωση προβολής των ταινιών, το κοινό καλείται να αναδείξει τις νικήτριες ταινίες για την απονομή των διεθνών βραβείων μέσω ψηφοφορίας.

Περισσότερα στα …
https://www.chaniafilmfestival.com/tres-court
https://www.facebook.com/TresCourtCrete/

http://www.trescourt.com

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook