Η καλίγραμμη τραγουδίστρια μας δείχνει τον τρόπο

Η Δέσποινα Βανδή είχε ανέκαθεν ένα από τα πιο ωραία κορμιά της ελληνικής showbiz. Είναι λάτρης του υγιεινού τρόπου ζωής και δεν ξεχνά ποτέ την προπόνησή της. Τρώει προσεκτικά και γυμνάζεται σχεδόν καθημερινά. Τι και αν το πρόγραμμά της είναι αρκετά πιεσμένο, η τραγουδίστρια είναι σε αυτά «στρατιώτης».

 

 

Με μια καλή προπόνηση η μέρα ξεκινάει διαφορετικά! Όσο κι αν δυσκολεύεστε να βρείτε χρόνο πραγματικά προσπαθήστε να βρείτε έστω μια ώρα για το εαυτό σας και αφιερώστε την στην άσκηση του σώματος σας! Η ευεξία που θα αισθανθείτε είναι αναντικατάστατη! Είμαι σίγουρη ότι εάν το προγραμματίσετε όπως τόσα αλλα θα τα καταφέρετε! ❤️❤️❤️❤️ #healthyliving #health @vastsin

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Σήμερα, λοιπόν, αποφάσισε να μας δείξει πώς έχει καταφέρει να αποκτήσει αυτούς τους κοιλιακούς. Η κοιλιά της, όπως θα βλέπεις εδώ και χρόνια, είναι πάντοτε επίπεδη και γραμμωμένη. Το μυστικό της λοιπόν βρίσκεται στο trx και τα ανάποδα push ups. Δες την πώς ακριβώς κάνει την άσκηση αλλά μην την ακολουθήσεις αν δεν έχεις στο πλευρό σου κάποιον ειδικό. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook