Στο κλίμα των ημερών μετά το αιματηρό επεισόδιο οπαδών στο Ηράκλειο ήταν και η δήλωση του Απόστολου Παπουτσάκη για το πρώτο φετινό εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας του με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ο ισχυρός άνδρας μιλώντας στο επίσημο σαϊτ του συλλόγου έστειλε το δικό του μήνυμα προς τους φιλάθλους της ομάδας λέγοντας «Στηρίζουμε την ομάδα μας, φωνάζουμε για να την ενισχύσουμε, αλλά έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι είναι πολύ εύκολο πλέον να της κάνουμε κακό».

Παράλληλα για το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι επισημαίνει : «όλοι κορυφώνουμε τις προσπάθειές μας προκειμένου το βράδυ του Σαββάτου να μας βρει χαρούμενους να πανηγυρίζουμε. Η ομάδα μας προετοιμάζεται για να κατακτήσει την πρώτη φετινή νίκη της».

Αναλυτικά η δήλωση του Απ. Παπουτσάκη αναφέρει :

«Φίλοι του Εργοτέλη, φίλαθλοι. Για πρώτη φορά φέτος απευθύνομαι σε εσάς μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου μας. Μας χωρίζουν λίγες ώρες από το πρώτο επίσημο φετινό παιχνίδι της ομάδας μας στο Παγκρήτιο Στάδιο. Και όλοι κορυφώνουμε τις προσπάθειές μας προκειμένου το βράδυ του Σαββάτου να μας βρει χαρούμενους να πανηγυρίζουμε. Η ομάδα μας προετοιμάζεται για να κατακτήσει την πρώτη φετινή νίκη της και εμείς από την κερκίδα έχουμε το δικό μας ξεχωριστό ρόλο: να της δώσουμε την απαραίτητη ώθηση και να σταθούμε δίπλα της σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.
Στηρίζουμε την ομάδα μας, φωνάζουμε για να την ενισχύσουμε, αλλά έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι είναι πολύ εύκολο πλέον να της κάνουμε κακό. Για το λόγο αυτό πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη συμπεριφορά μας και να μην παρασυρόμαστε από ενδεχόμενες συμπεριφορές τρίτων. Για λόγους ασφαλείας, το μέτρο του ηλεκτρονικού εισιτηρίου θα ισχύει κανονικά σε όλα τα παιχνίδια μας. Επομένως, είναι υποχρεωτικό να έχουμε μαζί μας την αστυνομική ταυτότητα τόσο για να αγοράσουμε εισιτήριο, όσο και για να μπούμε στο γήπεδο.
Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει. Πέρασαν πέντε μήνες από την τελευταία φορά που ο Εργοτέλης έδωσε επίσημο παιχνίδι στο Παγκρήτιο Στάδιο και μάλιστα ήταν νικηφόρο. Σαν πολύ δεν περιμέναμε; Ας δείξουμε λοιπόν με την παρουσία μας στο Παγκρήτιο πόσο μας έλειψε αυτή η συνάντηση στις εξέδρες με αφορμή την αγαπημένη μας συνήθεια, την αγαπημένη μας ομάδα, τον Εργοτέλη».


Στην προεπιλογή της Εθνικής Παίδων οι Σηφάκης και Σάλιακας

Δύο παίκτες της ομάδας Νέων του Εργοτέλη ο Νίκος Σηφάκης και ο Μανόλης Σάλιακας, κλήθηκαν στις προεπιλογές της Εθνικής Παίδων. Οι δύο αθλητές του Εργοτέλη θα συμμετέχουν στις προπονήσεις οι οποίες θα γίνουν στις Αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΟ στον Άγιο Κοσμά στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου.