¨Ένα ιδιαίτερα σημαντικό διήμερο από το Δημοτικό Κέντρο προώθησης του Δομημένου Δημοκρατικού Διαλόγου, της Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας «ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΟ»

Ο Δήμος Ηρακλείου θέλοντας να δώσει ώθηση στην τοπική επιχειρηματικότητα με καινοτόμες ιδέες και αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες διοργανώνει το 1ο Συμπόσιο « Οικονομίας Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας», στο οποίο θα συμμετέχουν και θα μιλήσουν σημαντικές προσωπικότητες από τον οικονομικό, ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό χώρο του τόπου μας. 

Οι εργασίες του διήμερου Συμποσίου ξεκινούν την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 και ολοκληρώνονται το Σάββατο 9 Ιουνίου στο Επιμελητήριο Ηρακλείου (αίθουσα Καστελλάκη) Κορωναίου 9.

 Το Συμπόσιο και άλλες δράσεις που θα ακολουθήσουν εντάσσονται στο πλαίσιο λειτουργίας του Δημοτικού Κέντρου προώθησης του Δομημένου Δημοκρατικού Διαλόγου, της Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας με τον διακριτικό τίτλο «ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΟ». 

Πρόκειται για ένα καινοτόμο θεσμό του Δήμου Ηρακλείου που λειτουργεί ως κόμβος παραγωγής ιδεών καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στη βάση ενός Δομημένου Δημοκρατικού Διαλόγου όπου συμμετέχουν πολίτες, ερευνητές, επιχειρηματίες και επιστήμονες.

Ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου και Πρόεδρος της Επιτροπής του Δημοτικού Κέντρου Δημοσκοπίου
Ηρακλείου κ. Πέτρος Ινιωτάκης, δήλωσε:

«Η τοπική οικονομία και επιχειρηματικότητα έχει ανάγκη από την διάχυση καινοτομίας στις παραγωγικές διαδικασίες, στα πλαίσια του σκληρού ανταγωνισμού που αντιμετοπίζουν , στις ελληνικές και διεθνείς αγορές.

Η Κρήτη έχει το ανθρώπινο επιστημονικό δυναμικό με τις ανάλογες δεξιοτεχνίες , φαντασία και ικανότητες οι οποίες μπορούν να δώσουν ώθηση στην ντόπια επιχειρηματικότητα μέσα απο καινοτόμες ιδέες και αυτό επιχειρείται μέσα από τις παρουσιάσεις αλλά και το διάλογο του πρώτου συμποσίου , επιχειρηματικότητας , οικονομίας και καινοτομίας που ξεκινάει αυτή την Παρασκευή στο εμπορικό επιμελητήριο Ηρακλείου.»

Το αναλυτικό πρόγραμμα του συμποσίου

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook