Με 9 αθλητές και αθλήτριες εκπροσωπήθηκε ο ΑΣ Ακρωτηρίου στο 9ο kim e liu “ευ αγωνίζεσθαι”, έχοντας απολογισμό ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων με συμμετοχή 1600 αθλητών και αθλητριών όλων των κατηγοριών.

Το ασημένιο μετάλλιο για τον ΑΣ Ακρωτηρίου κατέκτησε ο Μανούσος Γεωργιουδάκης, μετά από έξι εξαντλητικούς αγώνες, όπου είχε σαφή υπεροχή, φτάνοντας στον τελικό.

Ο Φάνης Λεδάκης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, ενώ η Τζίνα Μωραϊτάκη στην πρώτη της παρουσία σε αγώνες κατέλαβε την 5η θέση.

Δυναμική παρουσία, φτάνοντας μία… ανάσα από τα μετάλλια, είχαν οι Προκόπης Λεδάκης, Γιάννης Μαλινάκης, Βασίλης Πούλακας, Παύλος Μαλινάκης, Παναγιώτης Στρατηγάκης και Γρηγόρης Τριπολιτσιώτης.

Η προπονήτρια του συλλόγου Όλγα Κένεντι μέσω των social media εξέφρασε τις εξής ευχαριστίες: «Ευχαριστώ τους γονείς που ήταν κοντά στην ομάδα στήριξαν την προσπάθειά μας και φυσικά τη μέγα χορηγό μας ΑΝΕΚ LINES-BLUE STAR FERRIES σε κάθε μετακίνησή μας. Νιώθω πολύ υπερήφανη για την ομάδα μου».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook