Στο ΤΕΙ Κρήτης στο Ηράκλειο, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ της διοίκησης του ιδρύματος και της διοίκησης του ΟΤΑ προκειμένου να αναζητηθούν συνεργασίες στον τομέα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων. 

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Πρύτανης του ιδρύματος κ. Κατσαράκης, ο Αντιπρύτανης κ. Μανιός, ο Πρόεδρος Δ.Σ. της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. Α.Ε. (ΟΤΑ) κ. Παινεσάκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Κουτράκης και στελέχη της επιχείρησης. Στην συνέχεια, παρουσία των καθηγητών του ΤΕΙ Κρήτης, παρουσιάστηκε από τα στελέχη κ. Πατεράκη, κ. Τσαμουτσόγλου, κ. Δασκαλάκη, κ. Βαλίνη, το έργο που επιτελεί η Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. Α.Ε. (ΟΤΑ) με έμφαση στα ειδικά επιστημονικά πεδία που διέπουν την λειτουργία της επιχείρησης. 

Κατόπιν τούτου, υπήρξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για διερεύνηση συνεργασιών σχετικά με την ενεργειακή αξιοποίηση των στερεών αποβλήτων, την διαχείριση των υγρών αποβλήτων, την εξοικονόμηση ενέργειας και την μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος στο Εργοστάσιο Μηχανικής Ανακύκλωσης & Κομποστοποίησης.

Στην συνέχεια ο κ. Παινεσάκης και ο κ. Κουτράκης, απεύθυναν πρόσκληση στην διοίκηση και στους καθηγητές του ΤΕΙ Κρήτης, να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. Α.Ε. (ΟΤΑ) προκειμένου να εξειδικευθούν τα πεδία συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook