Για να καταπολεμήσεις την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στο πρόσωπο μπορείς να χρησιμοποιήσεις αρκετά προϊόντα, μιας και η αγορά έχει γεμίσει από τέτοιου είδους προτάσεις.

Το κερί ή κάποια κρέμα αποτρίχωσης όπως είναι η Veet σίγουρα μπορούν να σε βοηθήσουν.

Είναι όμως ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να εξαφανίσεις τις τρίχες στο πρόσωπο;Και σε αυτό το πρόβλημα την λύση έρχονται να δώσουν μερικά πολύ απλά υλικά που έχουμε στην κουζίνα μας.

Oι σπιτικές μάσκες προσώπου είναι ότι πιο οικονομικό και δραστικό μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Εκτός του ότι θα δεις πολύ γρήγορα τις τρίχες σου να εξασθενούν και να εξαφανίζονται, θα γίνει πιο λεία και λαμπερή η επιδερμίδα σου.

Ποια είναι όμως η καλύτερη DIY μάσκα που μπορείς να φτιάξεις;

Η καλύτερη πρόταση είναι μια peel-off μάσκα για την οποία θα χρειαστείς μόλις 3 υλικά, τα οποία είναι τα εξής:

1 ασπράδι
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
1/2 κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ

Ξεκίνα χτυπώντας το ασπράδι του αυγού και στην συνέχεια πρόσθεσε μια κουταλιά της σούπας ζάχαρη και το μισό κουτάλι κορν φλάουρ. Ανακάτεψε πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και άπλωσε το στο πρόσωπό σου.

Θα πρέπει να το αφήσεις να στεγνώσει για περίπου 15 με 20 λεπτά και έπειτα ξεκίνα να τραβάς την μάσκα όπως θα έκανες με κάθε άλλο peel-off προϊόν.

Αυτή τη διαδικασία μπορείς να την ακολουθείς τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα και θα δεις αλλαγή και στα μαύρα στίγματα.

govastileto.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook