Η 21η Ιουνίου σηματοδοτεί επίσημα την έναρξη του καλοκαιριού, αλλά είναι και η ημέρα όπου οι ευρωπαϊκές πόλεις πλημμυρίζουν με μοναδικά ηχοχρώματα, γιορτάζοντας για ακόμα μία χρονιά την Γιορτή της Μουσικής.

Η Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής έχει ως στόχο την προώθηση της μουσικής, μέσα από την ανάδειξη και υποστήριξη νέων δημιουργών καθώς και την παρουσίαση ανερχόμενων και καταξιωμένων καλλιτεχνών. 

Εκδηλώσεις από ροκ, ηλεκτρονική μέχρι και έντεχνη μουσική προσφέρονται δωρεάν στο κοινό, καθώς το κόστος των συναυλιών καλύπτεται από τον υποστηρικτή της Γιορτής και συγκεκριμένα τον Δήμο Χανίων, ο οποίος διοργανώνει δράσεις, με τη συμμετοχή τοπικών καλλιτεχνών.

Αναλυτικά:

• 21/06/2018, στην πλατεία πίσω από το Τέμενος του Κιουτσούκ Χασάν (Γιαλί Τζαμισί) στις 20.30
 ο Μάνος Τρυπιάς με την μπάντα του μας προσκαλεί σε ένα αξέχαστο live με αγαπημένα ελληνικά ροκ και έντεχνα ακούσματα. 
——————————————————————————————————————————–
•   22/06/2018 ο Πεζόδρομος της οδού Μουσούρων στις19.00 το απόγευμα της θα πλημμυρίσει με υπέροχες μελωδίες  από την Φιλαρμονική του Δήμου Χανίων.
———————————————————————————————————————–
•   23/06/2018 στην Πλατεία Κατεχάκη στις 17.30 7 DJ’s – μουσικοί παραγωγοί και ένας visual artist συναντώνται υπό τους ήχους της ηλεκτρονικής μουσικής σε μιά ιδέα του Νίκου Κατσιφαράκη και του Γιώργου Ζανιδάκη. 
———————————————————————————————————————-
• 24/06/2018 στα Δυτικά Σκαλιά της Δημοτικής Αγοράς στις 21.00 μία από τις πιο αγαπημένες μπάντες των Χανίων, οι Freaktones, θα ροκάρουν με το μοναδικό τους ύφος για χορό και τραγούδι μέχρι τελικής πτώσης. 
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook