Οι ενδιαφερόμενοι γονείς-κηδεμόνες έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν τα αποτελέσματα ηλεκτρονικά

Αναρτήθηκαν ηλεκτρονικά οι τελικοί πίνακες αξιολόγησης και επιλογής βρεφών και νηπίων που θα φιλοξενηθούν στους βρεφονηπιακούς παιδικούς σταθμούς του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) για το σχολικό έτος 2018–2019, όπως έχει καθοριστεί με βάση την υπ’ αριθμ. 30239/09-05-2018 Δημόσια Πρόσκληση, ως εξής: Πίνακας κατηγορίας βρεφών Α (βρέφη από 8 μηνών έως 1,5 ετών), πίνακας κατηγορίας βρεφών Β (βρέφη από 1,5 ετών έως 2,5 ετών) και πίνακας κατηγορίας νηπίων (νήπια από 2,5 ετών έως την προσχολική ηλικία).

Οι τελικοί πίνακες καταρτίστηκαν από τις τριμελείς Β΄ βάθμιες επιτροπές εξέτασης ενστάσεων και επιλογής των υποψήφιων βρεφών και νηπίων που συγκροτήθηκαν με την αρ. πρωτ. 36999/05-06-2018 απόφαση της διοικήτριας του ΟΑΕΔ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού, οι εργασίες των επιτροπών έγιναν με αυτοματοποιημένο, διαφανή και αντικειμενικό τρόπο, μέσω ηλεκτρονικού συστήματος μοριοδότησης, με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια της υπ’ αρ. 1325/33/08-05-2018 απόφασης του διοικητικού συμβουλίου του ΟΑΕΔ.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς-κηδεμόνες έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν τα αποτελέσματα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ian.oaed.gr/apprenet/bns ή στους κατά τόπους βρεφονηπιακούς παιδικούς σταθμούς όπου υπέβαλαν την αίτησή τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook