Έγινε λήψη βιολογικού υλικού από την 18χρονη και τον φερόμενο δράστη και τα αποτελέσματα αναμένονται

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την διαπίστωση τυχόν τελέσεως του αδικήματος της απόπειρας βιασμού από έναν 19χρονο Σουηδό, που συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου τα ξημερώματα της Παρασκευής μετά από καταγγελία 18χρονης ομοεθνούς του, παρήγγειλε χθες στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου η Εισαγγελέας Υπηρεσίας.

Ο 19χρονος, που διαμένει προσωρινά σε ξενοδοχείο της πόλεως Ρόδου αφέθηκε χθες ελεύθερος.

Περίπου στις 04:30 καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου από την 18χρονη ομοεθνή του ότι ενώ διασκέδαζε σε κατάστημα – κλαμπ που βρίσκεται στην οδό Ορφανίδου γνώρισε έναν άγνωστο άνδρα από την Σουηδία του οποίου το όνομα δεν θυμόταν και το μόνο που συγκράτησε ήταν ότι έχει έρθει για τουρισμό και το όνομα του ξενοδοχείου του.

Οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον κατηγορούμενο ο οποίος αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από την παθούσα ως ο δράστης της σε βάρος της απόπειρας βιασμού.

Από την ιατροδικαστική εξέταση, που διενεργήθηκε δεν προέκυψαν ίχνη βιασμού. Έγινε λήψη βιολογικού υλικού από την παθούσα και τον φερόμενο δράστη και τα αποτελέσματα αναμένονται.

Εξεταζόμενος ο κατηγορούμενος δεν αποδέχθηκε την σε βάρος του αποδιδόμενη κατηγορία

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook