Η χαρά του 38χρονου που απελευθερώθηκε από τις φυλακές του Κολοράντο κράτησε μόλις δύο ώρες – Η σύζυγός του τον έβαλε στο αυτοκίνητο και τον γύρισε πίσω

Μόλις δύο ώρες κράτησε η χαρά του Τζέιμς Ράινερσον, κρατούμενου σε φυλακές του Κολοράντο, που απελευθερώθηκε λόγω λάθους των φυλακών στην ταυτοποίηση δύο κρατουμένων. 

Ο Ράινερσον παρέμεινε εκτός φυλακής για μόλις δύο ώρες. Μόλις η γυναίκα του κατάλαβε τι είχε συμβεί, τον έβαλε στο αυτοκίνητο και τον επέστρεψε στο … σωφρονιστικό κατάστημα. 

Ο Ράινερσον βρίσκεται υπό κράτηση στις φυλακές του Κολοράντο και περιμένει να του ασκηθούν διώξεις για απειλητικές συμπεριφορές, ατασθαλίες και μια σειρά παραβιάσεων, όπως αναφέρει το Daily Sentinel.

Ο 38χρονος μοιραζόταν το κελί του με τον Μάρβιν Μαρτς, ο οποίος στη συνέχεια μετακινήθηκε σε άλλο κελί. Όμως τα αρχεία των φυλακών δεν ενημερώθηκαν. Έτσι, όταν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι πήγαν στο κελί, βρήκαν μόνο τον Ράινερσον, τον οποίο και απελευθέρωσαν. 

Πήγε σπίτι του και λίγο αργότερα τον εντόπισε με τρόμο η γυναίκα του στο γκαράζ. Όταν έμαθε πώς απελευθερώθηκε, τον έβαλε στο αυτοκίνητο και τον γύρισε πίσω. 

Σύμφωνα με τις φυλακές, το προσωπικό απέτυχε να ελέγξει σωστά την ταυτότητα και τη φωτογραφία του 38χρονου, όταν τον απελευθέρωσαν. Για το ζήτημα διεξάγεται έρευνα, ωστόσο οι εκπρόσωποι της φυλακής συνεχάρησαν τη σύζυγο για την αντίδρασή της.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook