Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους στο Ντιτρόιτ, κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο Young – Το Cessna είχε πρόβλημα στο σύστημα προσγείωσης και έμεινε από καύσιμα

Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους μετά τη συντριβή μικρού ιδιωτικού αεροσκάφους στο Ντιτρόιτ. Στο μικρό αεροσκάφος, ωστόσο, επέβαινε ένα τρίτο άτομο, το οποίο όχι μόνο κατάφερε να επιζήσει από την πτώση, αλλά βγήκε μόνο του μέσα από τις φλόγες, αφήνοντας άναυδους τους διασώστες και τους πολίτες που έσπευσαν να προσφέρουν τη βοήθειά τους.

Το νέο αεροπορικό δυστύχημα στις Ηνωμένες Πολιτείες σημειώθηκε την Κυριακή το απόγευμα. Το Cessna 210 συνετρίβη κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο Young. Αμέσως μετά τη συντριβή του σημειώθηκε έκρηξη και τυλίχτηκε στις φλόγες.

Ο πιλότος είχε αναφέρει από νωρίς ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα με το σύστημα προσγείωσης και πως στο ντεπόζιτο διέθετε λίγα καύσιμα.

Το αεροσκάφος έπεσε ανάμεσα σε σπίτια, αλλά κανείς από τους κατοίκους δεν τραυματίστηκε, ούτε υπέστη ζημιά κάποια περιουσία.

Ένας από τους επιβάτες κατάφερε να επιζήσει και ένας από τους μάρτυρες του περιστατικού έσπευσε να τον βοηθήσει, προκειμένου να βγει από το φλεγόμενο σκάφος.

Ένας άλλος μάρτυρας κατέγραψε το απόστευτο σκηνικό και ανέβασε το βίντεο στα social media: 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook