Η απάντηση της δημοτικής συμβούλου Χανίων στην απάντηση της δημοτικής αρχής Χανίων για την δήλωσή της αναφορικά με την νέα δημοτική βιβλιοθήκη

“Σε μία «απάντηση» της κριτικής την οποία ασκήσαμε, αποφεύγει να αναφερθεί στο ερώτημα το οποίο απευθύναμε, αν επαρκούν τα 2,5 εκ. ευρώ για το έργο της «Νέας Βιβλιοθήκης Χανίων».

Αποφεύγει επίσης εσκεμμένα να απαντήσει στο ζήτημα το οποίο θίξαμε και αφορά στην «Αποκατάσταση της Δημοτικής Αγοράς», ένα έργο το οποίο από το 2015 ξεκινάει… ενώ την ίδια στιγμή δεν έχει εγγραφεί καν στο φετινό πρόγραμμα έργων.

Στο σημείο αυτό, επαναλαμβάνουμε ότι θεωρούμε κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος τα 900.000 ευρώ που διατέθηκαν για την αγορά του κτιρίου επί της οδού Τζανακάκη, προκειμένου να στεγάσει την Νέα Δημοτική Βιβλιοθήκη και, μιας και αναφέρεται στην ιδιότητά μου ως πολιτικός μηχανικός, θεωρούμε ότι η εμπορική αξία του ακινήτου είναι αρκετά μικρότερη του ποσού αυτού.

Έχουμε επανειλημμένως δηλώσει και το έχουμε αποδείξει, ότι δεν διστάζουμε να ψηφίσουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο, έργα και παρεμβάσεις τα οποία είναι προς όφελος του Δήμου μας.

Και μπορεί ο κ. Βάμβουκας να «βαφτίζει» σημαντικά έργα τα «έργα καθημερινότητας», απουσιάζουν ωστόσο έργα τα οποία θα δώσουν ανάπτυξη στον τόπο μας.

Μας εντυπωσίασε βέβαια στην απάντησή του, το… πλούσιο! φωτογραφικό υλικό (τρεις φωτογραφίες) το οποίο παραθέτει, για έργα που έχουν ολοκληρωθεί ή υλοποιούνται στον Δήμο μας. Άραγε είναι ικανοποιημένος από το έργο του, στα τέσσερα χρόνια θητείας της δημοτικής αρχής;

Εμείς, δηλώνουμε πάντα «παρόν», αγωνιώντας μαζί με τους δημότες μας για την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου Χανίων, ο οποίος τελικά, άξιζε καλύτερης τύχης.

Νάνσυ (Ναυσικά) Αγγελάκη
πολιτικός μηχανικός Ε.Μ.Π.,
Δημοτική Σύμβουλος Χανίων,

πρώην αντιδήμαρχος,
πρώην πρόεδρος ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook