Σίγουρα έχετε ζηλέψει τα λαμπερά μαλλιά που βλέπετε να έχουν οι σταρ όταν εμφανίζονται στο κόκκινο χαλί και σίγουρα απορείτε πως καταφέρνουν να έχουν τόσο υγιή μαλλιά μολονότι τα ταλαιπωρούν με συχνά χτενίσματα, βαφές και άλλα

Το μυστικό των σταρ για τα λαμπερά μαλλιά είναι το φοινικέλαιο (Palm oil), το οποίο κάνει θαύματα στην επανόρθωση της τρίχας.

Στην αγορά θα βρείτε αρκετά balms και butters με φοινικέλαιο για τα μαλλιά και θα χρειαστείτε ελάχιστη ποσότητα προϊόντος κάθε φορά. Φυσικά μπορείτε να βρείτε και φοινίκελαιο σε υγρή μορφή, αλλά είναι προτιμότερο να επιλέξετε κάποιο από τα προϊόντα που είναι ειδικά για τα μαλλιά.

Απλώστε από τη μέση μέχρι τις άκρες μια μικρή ποσότητα ελαίου όσο τα μαλλιά είναι στεγνά (πριν λουστείτε). Στη συνέχεια τυλίξτε τα μαλλιά με μια ζεστή πετσέτα (μπορεί να είναι εμποτισμένη με καυτό νερό) και αφήστε τη για 30 λεπτά έως 1 ώρα.  

Μετά απλώστε σαμπουάν πρώτα και ξεβγάλτε καλά τα μαλλιά . Η λάμψη θα είναι άμεση και το αποτέλεσμα εκτυφλωτικό.

 Μάλιστα για ακόμα πιο θεαματικά αποτελέσματα, κάποιες σταρ έχουν αποκαλύψει πως βάζουν palm oil το βράδυ τυλίγουν τα μαλλιά τους με μια πετσέτα και αφήνουν το προϊόν να δράσει όλη νύχτα και λούζονται το επόμενο πρωί.

Πηγή: govastileto.gr


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook