Αγανάκτησαν λουόμενοι στην παραλία του Αγίου Ονουφρίου στο Ακρωτήρι Χανίων από μια εκδήλωση που ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης 3 Ιουλίου, στις εγκαταστάσεις της λέσχης αξιωματικών της 115 Πτέρυγας Μάχης.

Όπως μας ανέφεραν επρόκειτο για πάρτι….. γενεθλίων που διοργάνωσαν αμερικανοί που υπηρετούν στην βάση.

Και ίσως να πείτε πως που είναι το…επιλήψιμο. 

Όμως σύμφωνα με καταγγελία του αναγνώστη του Flashnews.gr κ. Αντώνη Κουρνιδάκη, που ήταν στην παραλία, ξαφνικά από τα ηχεία ακούστηκε ένας αμερικανός να «βγάζει λόγο» με αναφορές στο «αμερικανικό όνειρο», στην «βοήθεια» που δίνουν οι ΗΠΑ και άλλα τέτοια «πατριωτικά».

Δεν γνωρίζω εάν ο εν λόγω κύριος κατελήφθη από πατριωτικό οίστρο λόγω της σημερινής εθνικής γιορτής των ΗΠΑ (4 Ιουλίου – Ημέρα ανεξαρτησίας).

Όμως είναι απαράδεκτο κάποιοι να κάνουν προπαγάνδα μέσα από τις εγκαταστάσεις Ελληνικής μονάδας των Ενόπλων Δυνάμεων και κάποιοι πρέπει να τους πουν ότι οφείλουν να σέβονται την φιλοξενία, εκτός εάν θεωρούν ότι βρίσκονται σε δικό τους «έδαφος».

Με την ευκαιρία όμως να θέσω και κάποια ερωτήματα:

  • Είναι σύνηθες να διοργανώνονται ιδιωτικές εκδηλώσεις στην Λέσχη Αξιωματικών της 115 Π.Μ. στον Άγιο Ονούφριο;
  • Και εάν η απάντηση είναι ναι, τότε πως μπορούμε να μάθουμε το κόστος και την διαδικασία;

Πάντως να σημειωθεί πως πέρισυ, στις 4 Ιουλίου 2017, η εκδήλωση των αμερικανών της βάσης για την εθνική τους επέτειο έγινε στην Λέσχη Αξιωματικών της 115 ΠΜ στον Άγιο Ονούφριο σε μια «λαμπρή» γιορτή με πυροτεχνήματα κλπ !!!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook