Σε διαδοχικές μεταγραφικές προσθήκες “προχωρά” η Επισκοπή, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Μανωλακάκη και του Χαράλαμπου Πήλιου.

Οι ανακοινώσεις της Επισκοπής αναφέρουν τα εξής:

Ο σύλλογός μας προχώρησε στη δεύτερη σημερινή ανακοίνωση (6/7) επαναφέροντας στις τάξεις του έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει καλά καθώς είχε διατελέσει παίκτης του για περίπου δύο χρόνια. Ο λόγος για τον Δημήτρη Μανωλακάκη. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο ΑΟ Επισκοπής καλωσορίζει ένα δικό του παιδί, τον Δημήτρη Μανωλακάκη. Ο Δημήτρης επιστρέφει έπειτα από 2,5 χρόνια στην ομάδα, έτοιμος για να προσφέρει. 

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Γεννημένος στο Ηράκλειο Κρήτης στις 10/8/1996 αλλά μόνιμος κάτοικος Ρεθύμνου, έχει αγωνιστεί στις ομάδες Κ17 και Κ20 του ΟΦΗ, έπειτα ήρθε στην Επισκοπή και αγωνίστηκε στην Κ19 στη Football League το 2014-15, ενώ το 2015-16 ήταν στην ομάδα της Γ’ Εθνικής. Επόμενος προορισμός του ήταν ο Ρεθυμνιακός μέχρι και την εφετινή περίοδο 2017-18.

Ο σύλλογός μας του εύχεται πολλές ομαδικές αλλά και προσωπικές επιτυχίες».

Δ. Μανωλακάκης: «Ευχαριστώ για την εκ νέου εμπιστοσύνη»

Αμέσως μετά τη συμφωνία, ο Δημήτρης Μανωλακάκης τόνισε: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο και γενικότερα την διοίκηση που συνεχίζουν να με εμπιστεύονται. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ελπίζω να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι έχουμε την εμπειρία της κατηγορίας και μέσα απ’ αυτό να έχει κέρδος η ίδια η ομάδα».

Πρόκειται για έναν κυνηγό που, αν και νέος, έχει γνώση της Γ’ Εθνικής και έρχεται στην ομάδα μας προκειμένου να την βοηθήσει στο επιθετικό σκέλος. 

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Χαράλαμπου Πήλιου. Ο 25χρονος ακραίος επιθετικός (έχει γεννηθεί στην Αμαλιάδα στις 19/4/1993), συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση του συλλόγου μας και αναμένεται να είναι κανονικά στην «πρώτη» επίσημη της στις 23/7 στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Ο Πήλιος έχει ύψος 1.85μ και μπορεί να χρησιμοποιεί με την ίδια άνεση και τα δύο πόδια.

Ο Χαράλαμπος Πήλιος ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του Εργοτέλη και έφτασε ως και την Κ20. Το 2013 πήρε μεταγραφή στον ΠΑΣΑ Ηρόδοτο και δύο χρόνια μετά, μετακινήθηκε στον ΠΑΟ Κρουσσώνα. Τις τελευταίες δύο σεζόν 2016-17, 2017-18 αγωνίστηκε στον Τσικλητήρα Πήλου.

Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές προσωπικές όσο και ομαδικές επιτυχίες».

Χ. Πήλιος: «Θα δώσω ό,τι μπορώ»

Αμέσως μετά την συμφωνία, ο 25χρονος επιθετικός ανέφερε για την μεταγραφή του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια ιστορική ομάδα. Θα δώσω ό,τι μπορώ για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Περιμένω την προετοιμασία με μεγάλη ανυπομονησία γιατί αυτό που προέχει είναι η δουλειά».

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook