Η παιδική χαρά της θλίψης στα Χανιά

Τραγική είναι η κατάσταση στην παιδική χαρά του Κουμπελή που δεν είναι πια ούτε “παιδική” ούτε προσφέρει “χαρά”. “Εγκληματική αδιαφορία” είναι και μάλιστα κατά συρροή και κατ’εξακολουθηση αφού δεν είναι η πρώτη φορά που γονείς διαμαρτύρονται για την εγκατάλειψη του συγκεκριμένου χώρου, ωστόσο δεν έχει γίνει καμία ουσιαστική παρέμβαση.

Ούτε οι ξυλόβιδες που προεξέχουν από τσουλήθρα με κίνδυνο τον τραυματισμό παιδιου, ούτε τα σπασμένα παγκάκια και παιχνίδια που έχουν αιχμηρές και επικινδυνες απολήξεις, ούτε η έλλειψη καθαριότητας, δεν έχουν συγκινήσει μέχρι τώρα τις αρχές, παρά τις απανωτές καταγγελίες και τα δημοσιεύματα (δειτε εδώ, εδώ και εδώ).

Ας σκεφτούν λοιπόν όσοι κωφεύουν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου. Αξίζει σε κανένα παιδί μια τέτοια παιδική χαρά; Όταν δημιουργείται ένας τέτοιος χώρος, δεν γίνεται συντήρηση; ‘Μετά την αποχώρηση από το ταμείο” ουδέν λάθος διορθώνεται; Γιατί θα πρέπει οι γονείς να φτάνουν στο σημείο να καταγγέλλουν οτι τα παιιδά τους κινδυνεύουν; Δεν θα έπρεπε να πραγματοποιούνται αυτοψίες στις παιδικές χαρές και να αποκαθίστανται αμέσως τα φθαρμένα αντικείμενα;

Δείτε τις φωτογραφίες από την παιδκη χαρά της θλίψης 

Από εδώ υποτίθεται οτι τα παιδιά θα έπιναν νερό. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook