Φυγόποινος μεν, νομοταγής δε, ήταν ένας 47χρονος που παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα για να δώσει το παρών βάσει των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί

Φυγόποινος μεν, νομοταγής δε, ήταν ένας 47χρονος που παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα για να δώσει το παρών βάσει των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί για διάφορα αδικήματα. Φαίνεται, όμως, ότι αγνοούσε πως είχε καταδικαστεί ερήμην για την αιματηρή ληστεία στα ΕΛΤΑ Μακρακώμης, πριν από επτά ολόκληρα χρόνια!

Έτσι, έπεσαν σαν… ώριμο φρούτο στα χέρια των αστυνομικών, που διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λαμίας για την συγκεκριμένη ληστεία, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, οκτώ μηνών και δυο ημερών! Μετά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας, ο 47χρονος οδηγήθηκε στις φυλακές.

Η ληστεία είχε γίνει την 1η Μαρτίου του 2011, όταν ο 47χρονος από τη δυτική Φθιώτιδα μαζί με έναν ακόμη συνεργό του εμφανίστηκαν οπλισμένοι μπροστά σε τρεις υπαλλήλους χρηματαποστολής που μετέφεραν στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. 80.000 ευρώ τα οποία είχαν κάνει πριν ανάληψη από το κατάστημα της Εθνικής τράπεζας, που απέχει 200 μέτρα. Όταν τους ζήτησαν τα χρήματα, ο υπάλληλος που τα κρατούσε δεν συμμορφώθηκε και ο ένας ληστής τον πυροβόλησε στο πόδι. Μετά, άρπαξαν τα χρήματα και εξαφανίστηκαν, εγκαταλείποντας το κλεμμένο αυτοκίνητο πέντε χιλιόμετρα μετά τη Μακρακώμη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook