Πατέρας για πρώτη φορά ετοιμάζεται να γίνει ο Σίμος Κεδίκογλου. 

Η σύζυγος του βουλευτή της ΝΔ, σύμφωνα με την RealNews, διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Το ζευγάρι γνωρίζει ήδη το φύλο του μωρού: Περιμένουν αγόρι. 

«Είμαστε πολλοί ευτυχισμένοι! Η σύζυγός μου είναι στην αρχή του τέταρτου μήνα. Περιμένουμε αγοράκι. Η χαρά μας είναι μεγάλη!», επιβεβαίωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ στην εφημερίδα.

Σίμος Κεδίκογλου και Ελισάβετ Κατσαμάκη παντρεύτηκαν πριν λίγες εβδομάδες στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου, με την παρουσία καλών τους φίλων από το χώρο της πολιτικής και συγγενών τους. 

Ο Σίμος Κεδίκογλου σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά πατέραςΟ Σίμος Κεδίκογλου σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας

Το ζευγάρι είναι μαζί τους τελευταίους έξι μήνες, αν και είχαν γνωριστεί αρκετά χρόνια πιο πριν, το 2007, σε μια κοινωνική εκδήλωση. 

Η 20χρονη τότε Ελισάβετ έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο του μόντελινγκ. Η έλξη υπήρχε, όχι όμως και οι κατάλληλες συνθήκες, καθώς εκείνη ετοιμαζόταν να μετακομίσει στο εξωτερικό, προκειμένου να ακολουθήσει τους επαγγελματικούς της στόχους. Τον περασμένο Φεβρουάριο επέστρεψε στην Αθήνα για να πραγματοποιήσει την πρώτη ατομική της έκθεση φωτογραφίας. Σε αυτή την εκδήλωση καλεσμένος ήταν και ο Σίμος Κεδίκογλου και κάπου εκεί ξεκίνησε το κοινό τους ταξίδι το οποίο ολοκληρώνεται με τον ευτυχέστερο τρόπο. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook