Οι Στράτος Χιντζίδης και Κωνσταντίνος Τεγούσης πραγματοποίησαν τις πρώτες τους δηλώσεις ως ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ/Κισσαμικού στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Αμφότεροι εκφράστηκαν με κολακευτικά λόγια για τη νέα τους ομάδας, εκφράζοντας την αισιοδοξία τους για την πορεία της τη νέα σεζόν.

Οι δηλώσεις του Στράτου Χιντζίδη: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στον ΑΟ Χανιά-Κισσαμικό. Οι άνθρωποι της ομάδας έδειξαν το ενδιαφέρον τους για μένα σε μεγάλο βαθμό και με “κέρδισαν” πολύ γρήγορα. Γνωρίζοντας την ηρεμία και την οργάνωση που έχει η ομάδα δεν είχα δεύτερη σκέψη και υπέγραψα το συμβόλαιό μου. Εύχομαι πάνω απ’ όλα υγεία σε όλους στην ομάδα και στα παιδιά για το νέο ξεκίνημα. Να παίξουμε κι εμείς που θα έρθουμε το ίδιο ελκυστικό και ουσιαστικό ποδόσφαιρο που έπαιζε η ομάδα πέρσι και να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να το χαιρόμαστε και να παίρνουμε βαθμό ή βαθμούς και στο τέλος να έχουμε αντάξια πορεία με την περσινή. Δεν θέλω να πω πάρα πολλά λόγια, γιατί ακόμα δεν έχω “δει” την ομάδα, αλλά πιστεύω ότι θα είναι το ίδιο με πέρσι. Γιατί υπάρχει ένας προπονητής που έχει ένα πλάνο, ένα ρόστερ που ξέρει να το διαχειριστεί και γενικά πιστεύω πολύ στην ομάδα».

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τεγούση: «Είμαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που με προσέγγισε η ομάδα και ο προπονητής και η διοίκηση. Έδειξαν ότι με θέλουν στο πλάνο που έχει η ομάδα. Νομίζω ότι είναι μία από τις πιο οργανωμένες και πιο καλές ομάδες, ειδικά στη Football League. Ο καθένας ποδοσφαιριστής θα ήθελε να παίξει στην ομάδα, έτσι όπως λειτουργεί τώρα. Από τη στιγμή που τερμάτισε στην 4η θέση και έβαλε τις βάσεις πέρσι, νομίζω ότι φέτος μπορούμε να κάνουμε κάτι ακόμη καλύτερο. Μακάρι να συνεισφέρω κι εγώ να πάμε ακόμα καλύτερα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook