Τι και αν προγραμματίζεται επίσημο ταξίδι του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ στην Αμερική μέσα στο 2019.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός θα ταξιδέψει και μόνη για να δει οικογένεια και φίλους.

Ενώ ακόμα προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της ζωής της, η Μέγκαν Μαρκλ ετοιμάζει και σόλο ταξίδι στην Αμερική. Μετά το φιάσκο με τον πατέρα της και το κατηγορώ της ετεροθαλούς αδερφής της, η Μέγκαν Μαρκλ ίσως θελήσει να εξομαλύνει τις σχέσεις τους.

Και φυσικά να κατευνάσει τις επιθέσεις που δέχεται μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι. Η 36χρονη δούκισσα του Σάσεξ σχεδιάζει ένα σόλο ταξίδι στην Αμερική το καλοκαίρι για να δει οικογένεια και φίλους. «Θα πάει στη Νέα Υόρκη, την Ουάσινγκτον και το Λος Άντζελες» ανέφερε πηγή στο US Weekly.

Η Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με την πηγή, θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα της πριν γίνει μητέρα για πρώτη φορά. «Ετοιμαστείτε για νέο πρίγκιπα ή πριγκίπισσα μέσα στο 2019». Το σόλο ταξίδι θα γίνει πριν την επίσημη βασιλική περιοδεία του ζευγαριού το φθινόπωρο.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ θα επισκεφθούν την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τα Φίτζι και το Βασίλειο της Τόνγκα τον Οκτώβριο. Θα τον συνοδεύσει στα Invictus Games στο Σίδνεϊ από τις 20 έως τις 27 Οκτωβρίου. Ετοιμάζουν και ένα ταξίδι στην Αμερική όπου θέλει να του γνωρίσει ό,τι αγαπά στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

«Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι θέλουν να εδραιώσουν τους δεσμούς μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και ΗΠΑ. Θέλουν να υπογραμμίσουν και να καλλιεργήσουν αυτούς τους δεσμούς».

Στάζει δηλητήριο για τη Μέγκαν Μαρκλ
Ο πατέρας της έχει επιστρέψει στις ΗΠΑ αλλά δεν είναι σαφές αν σκοπεύει να οτν συναντήσει σε κάποιο από τα ταξίδια της. Ο Τόμας Μαρκλ γιόρτασε τα 74α γενέθλιά του μόνος μέ ένα McDonald’s Happy Meal στο Λος Άντζελες την Τετάρτη. Λίγες μόνο μέρες αφότου αποκάλυψε ότι έχει χάσει κάθε επαφή με την κόρη του.

Ο αποξενωμένος πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ έφυγε από το σπίτι του στο Rosarito, στο Μεξικό, το βράδυ της Τρίτης. Την παραμονή των γενεθλίων του οδήγησε 6 ώρες για να κάνει check-in σε μοτέλ στο Λος Άντζελες.

Τα γενέθλιά του συνέπεσαν με την επίσκεψη της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι στην έκθεση The Nelson Mandela Centenary Exhibition στο Λονδίνο. Αυτό στάθηκε αφορμή για την ετεροθαλή αδερφή της να της επιτεθεί. «Αν πεθάνει ο πατέρας μας, θα φταις εσύ Μέγκαν».

«Πώς θα σου φαινόταν να τιμήσεις και τον πατέρα σου; Αρκετά! Πράξε σαν γυναίκα» έγραψε η Σαμάνθα Μαρκλ στον λογαριασμό της στο Twitter. Η επίθεσή της χαρακτηρίστηκε «δηλητηριώδης» και θεωρείται ότι πυροδοτήθηκε από ζήλεια και εκδικητικότητα.

Πηγή: Dailymail

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook