Πήραν άδειες ο ένας από τις φυλακές Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο και ο άλλος από τις αντίστοιχες των Γρεβενών, αλλά φρόντισαν να τις… επιμηκύνουν και να συναντηθούν κάπου στη… μέση της διαδρομής! Εκεί, οι δυο νεαροί Αλβανοί συνένωσαν τις δυνάμεις τους και διέπραξαν 14 ένοπλες ληστείες!

Οι δύο νεαροί κακοποιοί που παραμένουν ακόμη ασύλληπτοι, «ρήμαζαν» από το Φεβρουάριο ως και το Σεπτέμβριο του 2010 τα καταστήματα της Βοιωτίας, της Εύβοιας και της Αττικής μαζί με άλλους ομοεθνείς τους που η ταυτότητά τους δεν έχει εξακριβωθεί. Ωστόσο, έχουν αναγνωριστεί και αναζητούνται παντού.

Ως τώρα, οι αστυνομικοί έχουν εξιχνιάσει, σύμφωνα με το protothema.gr, τρεις ληστείες σε εστιατόρια και μπαρ στη νέα εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας, άλλες τρεις σε πρατήρια υγρών καυσίμων στον ίδιο δρόμο, τρεις ληστείες σε σούπερ μάρκετ στην Αλίαρτο και στη Θήβα, μία απόπειρα ληστείας σε σούπερ μάρκετ στη Λιβαδειά, μία ληστεία σε τράπεζα στην Αλίαρτο, δύο ληστείες σε βάρος ισάριθμων ατόμων στη Γλυφάδα και στα Μέγαρα και μια σε κατάστημα στην περιοχή της Δροσιάς στην Εύβοια. Στις περισσότερες χρησιμοποίησαν τρεις μηχανές που είχαν κλέψει από τη Δροσιά Ευβοίας, τις Ερυθρές Αττικής και στις Θεσπιές Βοιωτίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook