Ο Σήφης Σωπασής είναι και με τη… βούλα ο 13ος ποδοσφαιριστής που αποκτά η Επισκοπή μετά την άνοδο-επιστροφή της στη Γ’ Εθνική.

Ο πρώην παίκτης της Κ19 του Κισσαμικού την τελευταία διετία αγωνίστηκε στον Εθνικό.

Η ανακοίνωση της Επισκοπής έχει ως εξής:

Την 13η μεταγραφή πραγματοποίησε η ομάδα μας. Ο Ρεθεμνιώτης Σήφης Σωπασής συναντήθηκε με τη διοίκηση και πιο συγκεκριμένα με τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Νικολιδάκη και συμφώνησαν από κοινού να συμπορευθούν στη φετινή προσπάθεια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η ανακοίνωση: 

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Σήφη Σωπασή. Πρόκειται για τον 22χρονο κεντρικό μέσο ο οποίος έχει καταγωγή από το Ρέθυμνο και πέρυσι αγωνιζόταν στον Εθνικό.

Ο Σήφης Σωπασής έχει γεννηθεί στις 4/9/1996 και έχει ύψος 1.68μ.. Ο Σωπασής συμμετέχει από την πρώτη στιγμή τις προπονήσεις της ομάδας μας και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. 

Ο βραχύσωμος μέσος έχει ξεκινήσει το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του ΠΟ Ατσαλένιου και σε πολύ μικρή ηλικία (14 ετών)  δοκίμασε σε ομάδα της Ολλανδίας και πιο συγκεκριμένα στην Φένλο. Λίγο μεγαλύτερος, σε ηλικία 20 ετών, επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και στην Κ20 του Κισσαμικού.  Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στον Εθνικό.

Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες».

Σ. Σωπασής: «Με ρόλο πρωταγωνιστικό»

Ο νεαρός μέσος μίλησε γι’ αυτή την εξέλιξη που είχε η δική του υπόθεση δείχνοντας πως έχει μπει ήδη στο κλίμα: «Ήρθα στην Επισκοπή γιατί είναι ένα σοβαρό και οργανωμένο σωματείο και θέλει να έχει ρόλους πρωταγωνιστικούς.
Πιστεύω ότι θα κάνουμε μια καλή πορεία γιατί έχουν συγκεντρωθεί καλοί παίκτες με καλούς προπονητές».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook