Μία σπουδαία πρόσκληση έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ Πλατανιάς, όπως έγινε γνωστό από τους “ερυθρόλευκους”.

Μέσω των σχέσεων και των γνωριμιών του Πάουλο Κάμπος σε διεθνές επίπεδο προέκυψε η σημαντική πρόσκληση προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ Μανώλη Μαθιουλάκη, ώστε να μεταβεί στο Παρίσι για επαφές με παράγοντες του γαλλικού συλλόγου.

Η ενημέρωση αναφέρει ότι η πρόσκληση αφορά επίσης τον Βραζιλιάνο προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή Βασίλη Αμανατίδη, ώστε να δουν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας της Παρί.

Όπως γίνεται γνωστό ο προπονητής του Πλατανιά διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τους Βραζιλιάνους άσους της Παρί Σεν Ζερμέν, Ντάνι Άλβες και Τιάγκο Σίλβα, τους οποίους είχε παίκτες στην Εθνική Ελπίδων της Βραζιλίας, ενώ υπάρχει γνωριμία του Κάμπος και με τον πρόεδρο της γαλλικής ομάδας, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, όταν ήταν τεχνικός στην εθνική του Κατάρ.

Για τον Πλατανιά αποτελεί μέγιστη τιμή αυτή η πρόσκληση, ενώ ευελπιστούν ότι ίσως αποτελέσει τη βάση ώστε να ανοίξουν στο μέλλον και άλλοι ορίζοντες όσον αφορά στη συνεργασία της ομάδας με έναν από τους κορυφαίους συλλόγους στην Ευρώπη. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή και το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί σε διάστημα που θα εξυπηρετεί και τις δύο πλευρές.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook