Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (30/07) οι πρώτες δοκιμές για την Κ19 του ΑΟΧ/Κισσαμικού, στο γήπεδο Ελπίς-Νίκη.

Οι επόμενες δοκιμές για ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2000, 2001 και 2002 είναι προγραμματισμένες την Πέμπτη 2 Αυγούστου και ώρα 18:00, στο ίδιο γήπεδο.

Η επίσημη ενημέρωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

Το απόγευμα της Δευτέρας (30/07), στο γήπεδο Ελπίς-Νίκη, πραγματοποιήθηκαν τα πρώτα δοκιμαστικά για τη στελέχωση της ομάδας Κ19, που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα Νέων της Football League.

 

Η ανταπόκριση παιδιών, που έχουν γεννηθεί τα έτη 2000, 2001 και 2002, ήταν μεγάλη και έτσι υπήρξε η δυνατότητα να πραγματοποιηθεί δίτερμα σε συνθήκες κανονικού αγώνα..

Την επίβλεψη των δοκιμαστικών είχε ο Υπεύθυνος για την οργάνωση των τμημάτων υποδομής Βαγγέλης Πρόκος και οι προπονητές Νίκος Καντεράκης και Γιώργος Σημαντηράκης, ενώ “παρών” ήταν και ο προπονητής του ΑΟΧ-Κισσαμικού, Γιώργος Πετράκης.

Την Πέμπτη 2 Αυγούστου και ώρα 18:00, στο γήπεδο Ελπίς-Νίκη, θα πραγματοποιηθούν τα επόμενα δοκιμαστικά για την Κ19.

Στο γήπεδο παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αντώνης Ροκάκης, μαζί με τον Α’ Αντιπρόεδρο Γιώργο Ξηρουχάκη, τον Υπ. Δημοσίων Σχέσεων Λευτέρη Μπουζάκη και τον τιμ μάνατζερ Γιώργο Τουλουπάκη. Από τον Ερ. Κισσαμικό παρευρέθηκαν οι Γιώργος Μπελιμπασάκης, Μανώλης Λουβιτάκης και από τον Ερ. ΑΟΧ ο Πρόεδρος Ανδρέας Φυντικάκης.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook