Ο Εμιλιάνο Σέχου επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια στο Ρέθυμνο για να φορέσει τη φανέλα της Επισκοπής.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής, που πριν μερικά χρόνια έγινε επαγγελματίας στον Πλατανιά, την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Καβάλα.

Η ανακοίνωση της Επισκοπής αναφέρει τα εξής:

Στην ομάδα μας ανήκει από απόψε το βράδυ ο Εμιλιάνο Σέχου. 

Πρόκειται για τον 20χρονο στόπερ που μεγαλωμένος στο Ρέθυμνο και που μετράει διεθνείς συμμετοχές με την Εθνική Νέων της Αλβανίας. Ο Σέχου που αποτελεί την 14η φετινή μεταγραφή του συλλόγου μας, ήδη έκανε τις πρώτες του προπονήσεις αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.  

Η ανακοίνωση του συλλόγου μας αναφέρει: «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Εμιλιάνο Σέχου. Ο ύψους 1.91μ. στόπερ που μπορεί να παίξει με ανάλογη άνεση και ως αμυντικό χαφ, ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα μας.

Ο Σέχου έχει γεννηθεί στις 10/6/1998 στην Πάτρα και είναι «ποδοσφαιροθρεμμένος» στο Ρέθυμνο. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην ακαδημία του Αστέρα και λίγο μετά, «μετακόμισε» στο Ρέθυμνο ΠΣ. Σε ηλικία 15 ετών τον απέκτησε ο Πλατανιάς όπου ανήκε στην Κ17, αργότερα στην Κ20 και έπειτα στην μεγάλη ομάδα όπου και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Το 2016 αποχώρησε από τα Χανιά για να αγωνιστεί στην Luftetari Gjirokaster στην Α’ Εθνική του Αλβανικού πρωταθλήματος όπου παρέμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του 2018.  

Από ‘κει\, επέστρεψε στην Κρήτη για λογαριασμό της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ στη Γ’ Εθνική ενώ τη σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε και πάλι στη Γ’ Εθνική με την ομάδα της Καβάλας.

Ο σύλλογός μας του εύχεται πολλές ομαδικές αλλά και προσωπικές επιτυχίες».

Εμ. Σέχου: «Επαγγελματικές συνθήκες και νοοτροπία»

Ο υψηλόσωμος στόπερ λίγο μετά τη συμφωνία ανέφερε στο aoepiskopis.gr: «Είμαι χαρούμενος που ανήκω στην ομάδα της Επισκοπής. Οι επαγγελματικές συνθήκες, η επαγγελματική νοοτροπία και η εμπιστοσύνη των ανθρώπων είναι τα κίνητρά μου να βοηθήσω και να βοηθηθώ από την ομάδα. Είμαστε ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι για την επιστροφή της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες.

Πρέπει πριν και πάνω απ’ όλα, να κρατήσουμε χαμηλό προφίλ και μέσα από σκληρή δουλειά να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει όλοι μαζί».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook