Ένας νεκρός μόλις 24 ετών που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα σε τροχαίο στην παραλιακή του Ρεθύμνου και 5 τραυματίες, μεταξύ των οποίων μια τριμελής οικογένεια, είναι ο απολογισμός τριών τροχαίων που σημειώθηκαν σε λιγότερο από 24 ώρες στην Κρήτη.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, το θανατηφόρο που στοίχισε τη ζωή στον νεαρό άνδρα σημειώθηκε στη χερσαία ζώνη του λιμένα Ρεθύμνου και συγκεκριμένα επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, όταν δίκυκλο όχημα που οδηγούσε 24χρονος, έχασε τον έλεγχο αυτού και προσέκρουσε αρχικά σε τσιμεντένια ζαρντινιέρα και στη συνέχεια σε σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. όχημα, με αποτέλεσμα την πτώση του στο οδόστρωμα και τον τραυματισμό του.

Ο 24χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όμως ήταν ήδη αργά καθώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ακολούθησε, λίγο πριν τις 5 το απόγευμα τροχαίο στην Επισκοπή Ηρακλείου, όταν αυτοκίνητο στο οποιο επέβαινε ένα ζευγάρι και η 19χρονη κόρη τους, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα των τραυματιών και των τριών επιβαινόντων και τη μεταφορά τους με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο ΠΑΓΝΗ. Και οι τρεις νοσηλευονται εκτός κινδύνου.

Μια ώρα μετά, στα Φερμά Ιεράπετρας, αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι δύο αναβάτες του δικύκλου, μια γυναίκα και ένας άντρας περιπου 50 ετών. γερμανικής υπηκοότητας Ο 50χρονος φέρεται να έχει τραυματιστεί περισσότερο και διεκομίσθη στο  Γεν. Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου ενώ η σύζυγός του νοσηλεύεται με εκδορές και εγκαύματα στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook