Αναστάτωση χωρίς λόγο… ευτυχώς!

Πρώτη ενημέρωση 19.42 – Τελευταία ενημέρωση 20.50

Ευτυχώς η αναστάτωση και η κινητοποίηση των αρχών δεν είχε αποτέλεσμα. Λέμε ευτυχώς, γιατί η επιχείρηση που στήθηκε αρχικά είχε να κάνει με την πληροφορία για την ύπαρξη μιας πνιγμένης γυναίκας.

Συγκεκριμένα, ενας λουόμενος στη θαλάσσια περιοχή της Χερσονήσου ενημέρωσε τις αρχές ότι είδε σε κάποιο σημείο της θάλασσας μάλλον μια γυναίκα να βρίσκεται μπρούμυτα στο νερό, πνιγμένη.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι Λιμενικές Αρχές Χερσονήσου που με πλωτά μέσα αλλά και εξειδικευμένο προσωπικό “χτένισαν” από άκρη σε άκρη την ευρύτερη θαλάσσια περιοχή αλλά και τον βυθό. Μετά από πολύωρη έρευνα δεν εντοπίστηκε απολύτως τίποτα.

Παράλληλα υπήρξε συντονισμός από τη Λιμενική Αρχή και χερσαίας επιχείρησης κατά την οποία ζητήθηκαν πληροφορίες από ξενοδοχεία, αστυνομικά τμήματα και νοσοκομεία, προκειμένου να διασταυρωθεί αν είχε δηλωθεί η εξαφάνιση κάποιας γυναίκας και αν υπήρχαν άτομα που πιθανόν να αναζητούσαν κάποια γυναίκα.

Αφού εξετάστηκε κάθε πιθανή λεπτομέρεια της υπόθεσης διαπιστώθηκε τελικά ότι δεν υπήρχε πνιγμένη γυναίκα και πιθανόν ο λουόμενος να είχε μπερδέψει αυτό που είδε μέσα στη θάλασσα από μακρινή απόσταση. Μάλιστα, άλλοι λουόμενοι πιθανολογούν ότι ενδεχομένως να είδε κάποια θαλάσσια χελώνα την ώρα που βγαίνει στην επιφάνεια και ξαναβυθίζεται και να μπέρδεψε το θέαμα.

Συντονισμένη και άμεση η κινητοποίηση της Λιμενικής Αρχής Χερσονήσου ευτυχώς… χωρίς αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook