Γράφει Ο Παραπολιτικός

Τελικά μάλλον έγινε αυτό που τόσο καιρό ψιθύριζαν στα Χανιά, αλλά και έδειχνε η στάση και οι αντιδράσεις Μαρκογιαννάκη. 

Εδώ και αρκετούς μήνες ακουγόταν στο Ν. Χανίων ότι ο Πρόεδρος της ΝΔ θα «κόψει» τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ και στον αντίποδα ο επί 26 χρόνια Βουλευτής έδειχνε με κάθε τρόπο να μην συμφωνεί και να θέλει να το αποτρέψει, με συγκεντρώσεις και δηλώσεις, δημόσιες και μη.

Φαίνεται λοιπόν, σύμφωνα με την έγκυρη και με καλές σχέσεις με την οδό Πειραιώς, εφημερίδα «Καθημερινή», ότι ο Κυριάκος έκοψε το Χρήστο.

Το γιατί το ξέρει μόνο ο Πρόεδρος και ίσως και ο ίδιος ο Χρ. Μαρκογιαννάκης, αφού τις μέρες του 15Άυγουστου συναντήθηκαν στην βίλα στο Βλητέ, όπου ο Πρόεδρος ξεκαθάρισε στον πρώην Βουλευτή ότι τελειώνει η καριέρα του ως Βουλευτής.

Το γιατί τον έκοψε κανείς δεν μπορεί να το ξέρει. Το προφανές είναι ότι δεν τον έκοψε ο ίδιος, αλλά η Ντόρα Μπακογιάννη. 

Όπως είναι γνωστό η Βουλευτής της ΝΔ θα πολιτευτεί στα Χανιά στις επόμενες εκλογές, ώστε να αφήσει το πεδίο ανοιχτό στην Αθήνα για τον Κώστα Μπακογιάννη και σίγουρα μία πολιτικός στο επίπεδο της δεν θέλει δυνατούς παίχτες δίπλα της, ώστε να εκλεγεί με όσο δυνατόν περισσότερους ψήφους. 

Θα γίνει όμως αυτό; Ο κόσμος θα επιλέξει την Ντόρα ως πρώτη Βουλευτή στα Χανιά ή θα προτιμήσει να δώσει ευκαιρίες σε άλλα πρόσωπα από το ψηφοδέλτιο;

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook